Kreu i Shoqatës së Avokatëve Penalistë, Saimir Vishaj ka rrëzuar Strukturën e Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit sa u takon hetimeve në radhët e të ngelurve në veting....
Read moreDebati për Gjykatën Kushtetuese pritet të rindizet në ditët në vijim. Prej më shumë se një viti kemi një luftë të fortë politike në prapaskenë, pasi të gjithë po mundohen...
Read moreZv.kryeministri Erion Braçe thotë se qeveria s’ka asnjë plan për të lejuar sërish bastet sportive. Braçe gjithashtu ka deklaraur se nëse do ndodhë rikthmi i basteve nga PS-ja ai do...
Read moreKreu i grupit parlamentar të PS, Taulant Balla ka folur për gazetarët i lidhur me komisionin hetimor parlamentar që pritet të ngrihet për raportin e Dick Marty dhe akuzat se...
Read moreLulzim Basha ka reaguar menjëherë pas videos që kryeministri Rama i publikoi në Instagram. Sipas kryedemokratit, Rama është i pandjeshëm dhe e ka cilësuar ditën e sotme si një ditë...
Read moreKryeministri Edi Rama ka një video të shkurtër nga emisioni “Zonë e lirë”, shkëputur nga disa vite më parë. Në video, moderatori Arian Çani, telefonon kryedemokratin Lulzim Basha, dhe e...
Read moreMinistri i Brendshëm i Serbisë, Aleksandër Vulin, duke folur pasi që është zgjedhur ministër në qeverinë e re të udhëhequr nga partia e Aleksandar Vuçiçit, mes tjerash ka thënë se...
Read moreLulzim Basha ka akuzuar edhe njëherë kryeministrin Edi Rama për mënyrën e menaxhimit të pandemisë. Në një postim në rrjetin sociale Twitter, Basha shkruan se mbi 60 njerëz vdiqën këtë...
Read moreKryeministri Edi Rama i kërkoi kryedemokratit Lulzim Basha të sqarohet për rolin e tij në hetimin e krimit të serbëve ndaj shqiptarëve. Por në vend të tij, reagoi nënkryetari i...
Read moreBahri Shaqiri ka lindur në Tiranë. Edhe eksperiencat e punës dhe karrierën profesionale e ka pasur në këtë qytet. Megjithatë, Bahri Shaqiri, që deri pak ditë më parë punonte për...
Read more