Shtohen presionet e LSI dhe të presidentit Ilir Meta ndaj kryedemokratit Lulzim Basha. Më 25 prill votohet për Parlamentin e ri dhe situata në kampin opozitar nuk është fort e...
Read moreKishin kaluar vetëm nëntë ditë nga vrasja e deputetit demokrat Azem Hajdari dhe Tirana vazhdonte të ishte e terrorizuar pas grushtit të shtetit që ndodhi më 14 shtator 1998 dhe,...
Read moreDuke folur lidhur me akuzat ndaj tij për zhdukjen e videokasetës me pamjet e masakrës së Krushës, Lulzim Basha deklaroi pak ditë më parë se është nip Kosove dhe se...
Read moreSali Berisha i cilësoi si haluçinante deklaratat e Milaim Bellanicës, se ia kishte dorëzuar Lulzim Bashës kasetën për masakrën serbe ndaj shqiptarëve në Krushë të Madhe. Në intervistën përballë gazetares...
Read moreMilaim Bellanica nuk ishte i vetëm kur xhiroi një pjesë të trupave të vdekur në masakrën e Krushës së Madhe. Në mesditën e 27 marsit të kobshëm të 99-ës, me...
Read moreKëshilli i Ministrave ka miratuar rimbursimin e paketës së barnave për trajtimin ambulator në banesë për personat e diagnostikuar me COVID-19. Paketa e barnave përbëhet nga dy skema trajtimi. Vlera...
Read morePër presidencën gjermane të BE nuk është një javë e mirë. Të hënën bllokoi Polonia dhe Hungaria buxhetin e BE. Të martën Bullgaria vendosi veto kundër një projekti të vendosur...
Read moreKreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha deklaroi se Shqipërisë i duhet një qeveri që nuk rri në Instragram, por në vijën e parë të luftës me COVID-19. Përmes një postimi...
Read more“Lulzim Basha, është njeriu që ka mbledhur më shumë prova kundër Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës”. Kjo ka qenë deklarata e fortë e bërë nga gazetari dhe analisti, Milaim Zeka, i...
Read moreMinistrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali ka reaguar pas akuzave të ish kryeministrit Sali Berisha për situatën e Covid-19 në vend. Në një shënim në facebook, Spiropali...
Read more