Nënkryetari i Forumit Rinor të Partisë Demokratike, Lisandër Hoxha ka kërcënuar se do të japë dorëheqjen nëse në listat që do të dorëzohen gjatë ditës së nesërme nuk do të...
Read moreDrejtuesi i fushatës së PD-së në Tiranë, Alfred Rushaj ka komentuar përfshirjen në listat e PS-së të shefes së spitalit Infektiv Najda Çomo dhe inxhinieres Luljeta Bozo. Rushaj tha se...
Read moreEdi Rama ka kapur në befasi opozitën, duke kandiduar për deputete dy figura si Luljeta Bozo e Najada Çomo, të cilat u kthyen në simbol në dy momentet nga më...
Read moreNë intervistën më të fundit ku Ilir Meta u shfaq i shkalluar dhe ku tha se ai “i merrte amerikanët për veshi” pati edhe një pjesë që u komentua pak...
Read moreParlamenti Europian ka ndezur dritën jeshile për hapjen e negociatave përfundimtare mes Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut. Pas diskutimeve të bëra dy ditë më parë, dje eurodeputetët kanë rënë të...
Read morePandemia në vendin tonë po kap shifra të frikshme të infektuarish dhe të vdekurish. Viktimat në moshë të re sipas burimeve zyrtare po shtohen dita ditës, por edhe vdekje të...
Read moreIsh-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka bërë të ditur përmes një postimi në rrjetet sociale se në Gjermani, nga sot corona-testet do të shiten në supermarkete, 5...
Read moreIlir Meta ka shmangur sot pyetjen nëse do ta zbatojë Kushtetutën për të mandatuar për formimin e qeverisë partinë apo koalicionin që do të fitojë zgjedhjet parlamentare të 25 prillit...
Read moreNë stadiumin “Air Albania” 400 infermierë, disa prej tyre edhe nga Forcat e Armatosura, po trajnohen për të qenë gati për procesin e vaksinimit kundër COVID. Pasditen e sotme të...
Read moreMe rastin e 30-vjetorit të eksodit shqiptar të 6 marsit 1991 Kryeministri Rama po zhvillon një vizitë 2-ditore në Itali. Gjatë qëndrimit në rajonin e Puljas në Itali, Kryeministri Edi...
Read more