Kreu i PD-së, Lulzim Basha ka postuar një videon në rrjetet sociale ku ka dhënë një mesazh për mësuesit në 7 Mars. Basha ka zgjedhur që të postojë një mesazh...
Read moreKandidatja për deputete e PS, Luljeta Bozo ka folur tek emisioni i Ola Brukos në News24 ”Dola te Ola” ka folur për pranimin e ftesës së kryeministrit Rama për të...
Read moreKryeministri Edi Rama deklaroi se mosmarrja e vaksinës ruse apo kineze nuk është çështje gjeopolitike, por çështja është se nuk ka vaksina. Nga Lezha, ku po zhvillon një bashkëbisedim me...
Read morePartia Demokratike pa vizion, pa ekip, pa shpresë dhe pa frymë kërkon “frymëmarrje”, tek “subjektet” e drejtësisë. Rreth dy vjetë më parë, opozita shqiptare bëri aktin më të paprecedentë në...
Read moreFlamur Noka ka mbledhur disa mësues në Kamëz ku ka dhënë alarmin për cilësinë e arsimit. Ai ka premtuar se sapo PD të marrë në drejtim qeverinë, ai do të...
Read moreNjë intervistë e Edi Ramës botuar në portalin “Bota Sot” rezulton të jetë e rreme. Kryeministri ka reaguar ashpër pasditen e sotme duke u shprehur se ky është një maskarallëk...
Read moreMinistria e Shëndetësisë deklaroi sot se janë konfirmuar 819 raste të reja me koronavirus, ndërsa kanë marrë dozat e vaksinave 306 persona. Gjithashtu, në spitalet dedikuar Covid-19 kanë ndërruar jetë...
Read moreIsh-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka renditur 14 gafat e liderit demokrat Lulzim Basha. Postimi i Kreshnik Spahiut Lexoni 14 gafat epike të Lulzim Bashës, politikanit më...
Read moreFtesa e kryeministrit Edi Rama për inxhinieren Luljeta Bozo që t’iu bashkohet listave të PS, në zgjedhjet e 25 prillit ka ngjallur reagime të shumta. Në lidhje me këto sulme...
Read moreNdryshe nga negociatat e fundit të Edi Ramës për listën e Tiranës, në kampin blu nuk shihen surpriza. Të paktën deri tani. Basha e ka mbyllur prej kohësh këtë qark...
Read more