Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi ka komentuar dje vizitën 3-ditore të pak ditëve më parë në Shqipëri të ushtrueses së detyrës së Presidentes së Republikës së Kosovës, Vjosa...
Read moreAfrimi i zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit të vitit 2021, pritet të ndezë ashpër luftën politike në vend. Të gjitha partitë politike janë përfshirë nga ethet e parakohshme të fushatës...
Read moreIsh-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu teksa ka publikuar një moment nga shembja e kishave dhe xhamive në Shqipëri ka ngritur disa pyetje retorike mjaft domethënëse. Me ironi...
Read moreGjatë debatit mbi mandatin e Ardian Dvoranit reagoi dhe avokat Spartak Ngjela, i cili deklaroi se në të njëjtën mënyrë duhet të largohet nga detyra dhe Vitore Tusha. “A ka...
Read moreVaksina amerikane e prodhuar nga kompania Moderna është mjaft efikase për të parandaluar coronavirusin Covid 19, por vajza bëni kujdes. Nëse keni kryer ndonjë operacion me fillera për të fryrë...
Read moreAnalisti i njohur Baton Haxhiu është pyetur nëse kryeministri Rama po luan për një mandat të katërt. Ai tha se nuk po ndodh një gjë e tillë. Sipas tij Shqipëria...
Read moreFamilja Balliu ka vendosur të festojë Krishtlindjet. Lajmin e ka bërë me dije ish deputeti Klevis Balliu i cili ka shpërndarë një fotografi nga ky moment. Ai i fton të...
Read morePas intervistës personale të kryeministrit Edi Rama, ka ardhur reagimi i parë nga Partia Demokratike. Mesa duket detyra për një kundërpërgjigje i është besuar ish presidentit Bujar Nishani i cili...
Read moreGazetari Arian Çani deklaroi mbrëmjen e sotme se në Shqipëri po futet një kokainë e një lloji të ri, që është shumë më e shtrenjtë dhe ka veti kuruese. Në...
Read moreGazetari Blendi Fevziu tregon se cili është shansi i opozitës për të fituar zgjedhjet e 25 prillit. Fevziu thotë se nëse opozita do rrisë pjesëmarrjet e zgjedhjeve, ka më shumë...
Read more