Jozefina Topalli në një rrëfim të rrallë për jetën e saj personale dhe profesionale ka treguar shumë gjëra, që pak i dinin. Gjatë bisedës me gazetarin Bledi Strakosha, Topalli hodhi...
Read moreMbrëmjen e djeshme moderatori Blendin Fevizu e provokoi kryeministrin Rama duke e pyetur në lidhje me akuzat e opozitës, sipas të cilës akuzohet se tundohet nga personat me të kaluar...
Read moreMëngjesin e sotëm u bë publik lajmi se Greqia ka miratuar tashmë vendimin për zgjerimin me 12 milje në detin Jon. Nisur nga kjo lëvizje e Greqisë ka ardhur reagimi...
Read morePas mbi dy vitesh në ngërç, Gjykata Kushtetuese u bë funksionale, pasi dje presidenti firmosi emërimin e anëtarit të gjashtë. Ai do të jetë Përparim Kalo, ndërsa Aleksandër Toma u...
Read moreKryeministri Edi Rama është një ndër politikanët shqiptarë që ka bilancin më të mirë në politikë, duke qenë se është i pranishëm në poste të rëndësishme prej më shumë se...
Read moreKryeministri Edi Rama është shprehur se nuk di si t’i përgjigjet një analize të Fatos Lubonjës, i cili ka thënë se kreu i qeverisë dëshiron që partneret e tij ta...
Read moreIsh- prokurori dhe konstitucionalisti, Shkëlqim Hajdari i ftuar në rubrikën “Opinion” tha se është një hap i madh krijimi i Gjykatës Kushtetuese. Ai tha po ashtu se brenda janarit kjo...
Read moreKryeministri Edi Rama ka zgjedhur më një mënyrë të veçantë për të uruar gjithë besimtarët e krishterë për festën e Krishtlindjeve. Pas mesnate Rama ka publikuar një foto të Jezu...
Read moreKëshilli i Lartë i Shtetit të Greqisë ka miratuar dekretin presidencial për zgjerimin e ujërave territoriale në detin Jon deri në 12 milje. Dekreti përfshin hapësirën në zonën veriore të...
Read moreKryeministri Edi Rama foli mbrëmjen e djeshme edhe për raportet e tij me filantropin amerikan Goeire Soros. Rama u pyet nga gazetari Blendi Fevziu se si është njohur me filantropin...
Read more