Bujar Nishani ka reaguar për çështjen e detit, ku Greqia dekretoi marrjen e 12 miljeve nga Shqipëria duke folur përçtë pa asnjë argument por me fjalor rapsodik partie si baba...
Read moreKryetari i Partisë Demokristiane, ku antar dhe kryetar eshtë Nard Ndoka, njëherësh edhe aleati opozitar i kryedemokratit Lulzim Basha, dikur aleati i Edi Ramës ka bërë një konstatim në lidhje...
Read moreKryetarja e Bashkisë Ura Vajgurore sot Dimal u prononcua pas njoftimit se ishte nën hetim nga SPAK pa sdenoncimit të një qytetari. “Akuzat nuk janë të vërteta, shpifje. Ka Zot...
Read moreNjë lloj i ri dhe më infektues i koronavirusit Covid-19 është përhapur në shumë vende rreth globit. Por çfarë ndryshon në lidhje me këtë patogjen të ri? Dhe a duhet...
Read moreDitën e sotme ish-kryeministri Sali Berisha është shprehur se shitja e detit ishte dhurata e Vitit të ri nga kryeministri Edi Rama, të cilit i referohet si “Zografi bis”, për...
Read moreKryetari i Bashkisë së Tiranës, Erjon Veliaj i është përgjigjur akuzave të LSI-së sa i takon lagjes së re që do të ndërtohet në Kombinat, si dhe rezistencës së banorëve...
Read more“Patrioti” Sali Berisha thotë se kryeministri Edi Rama ka bërë një marrëveshje të fshehtë më grekët, për kufijtë. Sipas tij, “për herë të parë ne 107 vite, pra që nga...
Read moreKreu i qeverisë Edi Rama ka reaguar pas zyrtarizimit që Greqia i bëri zgjerimit me 12 milje në detin Jon por që nuk ka asnjë lidhje me mosmarveshjen me Shqipërinë,...
Read moreProfesori Përparim Kabo shprehet se të rinjtë lexojnë shumë pak, ose nuk lexojnë fare libra. Ai tha se shoqëria e spektaklit dhe marrjes shpejt e aty për aty të informacionit...
Read moreMbrëmjen e djeshme në emisionin ‘Zonë e lirë’ u diskutua ndër të tjera edhe se kush ka qenë kryeministri më i mirë i Shqipërisë ndër vite. Lidhur me këtë pyetje...
Read more