Deputeti opozitar Halit Valteri përmes një postimi në rrjetet sociale na ka prezantuar me qytetin shqiptar ku harmonia mes partive politike është më e madhe se në çdo vend tjetër....
Read moreLulzim Basha ka qenë i pranishëm në një takim me studentët e Fakultetit të Ekonomisë. Basha u shpreh se të gjithë ata oligarkë që do të plotësojnë kushtet do t’i...
Read moreAvokati Altin Goxhaj ka dhënë detaje si është infektuar me koronavirus, teksa ndodhet në shtëpi i infektuar prej disa ditësh. Goxhaj tha për Fax se është infektuar nga prindërit e...
Read moreZbardhet lista e plotë me kufizimet që do t’i bëhen qeverisë gjatë fushatës zgjedhore. Javën që lamë pas Komisioni Qendror i Zgjedhjeve miratoi vendimin e shumë debatuar, ndërsa gazeta ka...
Read moreAvokat Spartak Ngjela vijon të jetë optimist se Struktura e Posaçme kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit do të korrë rezultate sa i takon korrupsionit në nivel politik. Në një...
Read moreKreu i Prokurorisë së Posaçme, Arben Kraja, pak ditë më parë paralajmëroi se viti 2021 do të jetë makth për të korruptuarit. Por cilat janë disa nga dosjet që ka...
Read moreMinistria e Jashtme greke, Nikos Dendias ka reaguar nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale lidhur me dekretin presidencial që u miratua dy ditë më parë për zgjerimin me 12 milje...
Read moreLefter Koka u largua nga LSI dhe iu bashkua PS kohe me pare, ndërsa ndaj tij kanë shperthyer akuzat nga opozita dhe mediat pranë saj. Shkak jper kete shperthim ndaj...
Read moreIsh kreu i bashkise se Kamzes Xhelal Mziu në prag kandidimi për deputet ka shtruar një darkë me te ngrena dhe te pira. Nuk kishte si te mungonte ne kete...
Read moreEdi Paloka, nënkryetar i PD-së, në rrjetin social facebook ka publikuar mesazhet që ka shkëmbyer me një figurë të njohur publike, por pa i përmendur emrin teksa e ka “provokuar”...
Read more