Pak ditë më parë, deputetja Rudina Hajdari, ka shpallur kandidaturën e saj në Elbasan, ku edhe ka nisur fushatën. Hajdari foli mbi ambicien e saj për Elbasanin dhe pritjen që...
Read moreGjyqtarët dhe prokurorët e përfshirë në dosjet më të bujshme të drejtësisë për 15 vite do të qëndrojnë jashtë sistemit. Vetingu shpartalloi Gjykatën e Lartë, gjykatë e cila ka mbyllur...
Read morePas 3 vitesh bllokim, Gjykata Kushtetuese ka marrë dje vendimin e parë. Në orën 10:00 shtatë anëtarët e gjykatës u mblodhën për të shqyrtuar një kërkesë të Gjykatës së Tiranës,...
Read moreZbardhen emrat e prurjeve të reja në lista e PS për zgjedhjet e 25 prillit. Zgjedhjet parlamentare duket se janë tejet vendimtare për vendin dhe për të ardhmen politike të...
Read moreKryeministri Edi Rama gjatë komunikimit të sotëm me gazetarët ka shpërthyer ndaj drejtuesve të mediave në Shqipëri. Rama është shprehur për përgjimet e italiane se mediat po abuzojnë duke marrë...
Read moreMonika Kryemadhi duke shtruar argumente per mungesen e profesionisteve ka pohuar te Real Story e Sokol Balles faktin e hidhur. ”Jam me kancer në qafën e mitrës, por këtu nuk...
Read moreDuket se brenda opozitës ka dakordësi për rikthimin e taksës së sheshtë, nëse do kemi ndryshim të pushtetit. Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi e ftuar në emisionin ‘’Real Story’’ tha...
Read moreZv. kryeministri Erion Braçe ka folur me tone të ashpra për mungesën e drejtësisë për çështjen e 21 janarit. Ai tha se dihet botërisht që ish-kryeministriSli Berisha ka urdhëruar vrasjen...
Read moreAmbasadori italian në Tiranë, Fabrizio Bucci, ka reaguar pas një shkrimi të botuar në gazetën TemA, ku përmendet Pier Ferdinando Casini, emri i të cilit ka dalë në përgjimet e...
Read moreZv.kryeministri Erion Braçe akuzoi disa analistë, duke thënë se po hedhin vrer ndaj qeverisë duke mos e njohur dosjen për përgjimet e antimafias Ai tha se nuk ka asnjë përgjim...
Read more