Jozefina Topalli tregon momentin kur ka qenë në selinë që sot është FRD dhe sipas saj presidenti Ilir Meta atëherë e ka rrethuar me tanke. “Tani unë kam një histori...
Read moreNga Pëllumb Kulla I nderuar profesor Tarifa! Të them të drejtën nuk prisja që shkrimi im i para dy ditëve’ të sillte kaq shumë hidhësi tek njerëzit që përmendeshin në...
Read moreNga Fatos Tarifa I nderuar z. Kulla! Ju shkruaj në vetë të parë, pasi kështu më duket më e arsyeshme; kështu ua them “në sy” çfarë kam për të thënë...
Read moreNga Adriatik Doçi Në prag të zgjedhjeve të 25 prillit, provës së tij të dytë për të risjell në pushtet Partinë Demokratike, Lulzim Basha ka botuar një libër me titull...
Read moreLulzim Basha kërkon dhe propozon një pakt të ri politik, duke tërhequr përbetimin e tij se nuk do të bëjë kurrë marrëveshje me Edi Ramën. Në librin e tij “Misioni...
Read moreDrejtuesi Politik i Qarkut Durrës, Edi Paloka ka zhvilluar sot një takim prezantues në Gramëz të Krujës, ku edhe u njoh me shqetësimet e banorëve të zonës. Ai tha se...
Read moreAnalisti Fatos Lubonja, e konsideron një akt banditesk prishjen e godinës së Maternitetit “Mbretëresha Geraldinë” në Tiranë. Lubonja thotë se kemi të bëjmë me një përsëritje të një traume për...
Read morePandeli Majko ka folur në “Top Talk” për trazirat e ditëve të fundit para zgjedhjeve të 25 prillit duke thënë se shprehin krizën brenda radhëve të opozitës. Majko theksoi se...
Read moreJozefina Topalli thotë se beteja e saj është të largojë nga politika kryeministrin Edi Rama, kreun e PD Lulzim Basha dhe presidentin Ilir Meta. Sipas saj PD është shkrirë nga...
Read moreuristi Romeo Kara ka dalë me një deklaratë të fortë për atë që po ndodh në vendin tonë në prag të fushatës elektorale. Sipas juristi na gënjen mendia që të...
Read more