Lulzim Basha e ka fiksuar dhe në librin e tij “Misioni im” se nuk do të vrasë “babain” e tij politik Sali Berisha, duke tentuar të fshihet pas idesë që...
Read morePublikimin e librit të kreut të partisë Demokratike Lulzim Basha, të titulluar “Misioni im” analisti Mustafa Nano e ka cilësuar si ngjarje jo të zakonte dhe lajm të çuditshëm. Nano...
Read moreNga Adriatik Doçi Në faqet e fundit të librit me titull “Misioni im’, Lulzim Basha shfrenon fantazinë, duke e vizatuar veten si një hero i çlirimit, pavarësisë dhe njohjes së...
Read moreFRD ka qenë sot në Gjykatën Administrative pas përfundimit të afatit të Bashkisë për lirimin e zyrave. Mësohet se ‘Administrativja’, e ka shtyrë seancën me pesë ditë duke kërkuar që...
Read moreKandidati për deputet i PS-së në Berat, Nasip Naço ka folur mbrëmjen e djeshme me detaje për largimin e tij nga LSI. Naço shprehu pakënaqësi të shumta duke deklaruar se...
Read moreMonika Kryemadhi ka zhvilluar sot një takim me gratë dhe vajzat në njësinë nr.1 në zonën e “Brrylit” në kryeqytet. Kryemadhi u ndal fillimisht tek shembja e maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”...
Read moreMjeku shqiptar në Austri, Shkëlqim Beqiri, thotë se shteti austriak, ka dhuruar një pjesë të vogël të vaksinave të Pfizer, në fillim të procesit të vaksinimit. Austria llogariti që 5%...
Read moreFlutura Açka pronare e shtëpisë botuese “Skënderbeg”, duket se e ka marrë tashmë shpërlimin për sakrficën e bërë duke botuar librin e Lulzim Bashës, “Misioni im”. Nëse i hedh një...
Read moreDitën e sotme në Aeroportin e Rinasit mbërritën 10 mijë doza vaksinash, të cilat u pritën nga ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu. Sali Berisha ose "Doktor mortja" ka hedhur akuza...
Read moreZv. Kryeministri i Shqipërisë dhe njëkohësisht deputeti i zonës së Divajkës, qarku Fier ishte i ftuar në emisionin sportiv “Jashtë Loje” në Top News. Në një pyetësor që i realizon...
Read more