Kërcënimet e ish-kryeministrit Sali Berisha se do të rimarrë drejtimin e PD duket se nuk pinë më ujë. Vendimi i Departamentit të Shtetit që e ka shpallur “non grata” e...
Read morePresidenti Ilir Meta gjatë konferencës që mbajti sot hodhi akuza të rënda ndaj deputetëve të opozitës parlamentare. Sipas Metës ata kanë para për të votuar shkarkimin e tij. Meta tha...
Read morePresidenti Ilir Meta u pyet sot nga gazetarët, nëse ai ka informacion apo ndonjë emër të ndonjë zyrtari të lartë që Amerika do t’i konfiskojë pasurinë, në bazë të vendimit...
Read moreBujar Nishani ka komentuar lajmin që qarkulloi dy javë më parë në media që nuk e ka emrin mes atyre që do të votojnë për të zgjedhur kryetarin e ri....
Read moreNën-kryetari i LSI-së, Petrit Vasili ka folur me tone të ashpra ditën e sotme lidhur me temën e shkarkimit të Presidentit Meta, me 104 vota pro nga Kuvendi i Republikës....
Read moreLulzim Basha, në prag të zgjedhjeve të së dielës për kryetarin e Partisë Demokratike, vijoi takimet me demokratët dhe pasditen e së premtes ai u ndal në Mallakastër. Basha u...
Read moreSali Berisha ka bërë më në fund publikisht atë që kishte paralajmëruar në rrethe të ngushta. I pakënaqur për braktisjen nga Basha, ai i ka vendosur vija të kuqe pasardhësit...
Read moresh-kryeministri dhe lideri historik i së djathtës, Sali Berisha, ka ndërruar rrugë. Sali Berisha, njeriu i cili prej 2013-s dha dorëheqjen e parevokueshme nga drejtimi i partisë dhe që për...
Read moreIlir Meta thotë se deputetët që kanë votuar pro shkarkimit të tij kanë marrë lekë. Duke akuzaur opozitën se e nxorrën në pritë me djegien e mandave, ka theksuar se...
Read morePresidenti Ilir Meta reagoi sot për herë të parë pas vendimit të Kuvendit për shkarkimin e tij me 104 vota. Në një bashkëbisedim me gazetarët, Meta tha se nuk ka...
Read more