Shtohen akoma dhe më tej dyshimet mbi vizitën e ish-ambasadorit Richard Grenell në vendin tonë. Gazeta bëri disa artikuj mbi këtë vizitë, ku Grenell u takua me presidentin Ilir Meta...
Read moreKundërshtarët e Kryeministrit Edi Rama, këtej dhe andej kufirit duket se nuk njohin limite kur vjen puna tek inatet dhe mllefi ndaj tij. Pas reagimit të gjatë të kreut të...
Read moreKryeministri Edi Rama iu është përgjigjur të gjithë kritikëve që e kanë akuzuar së fundmi si tradhtar për shkak të nismës ‘Ballkani i hapur’. Rama shkruan se ata që e...
Read moreAgron Gjekmarkaj, që në zgjedhjet e fundit u zgjodh deputet i PD-së, herë pas here përpiqet të bëjë ndonjë shkrim ironik. Normalisht niveli lë për të dëshiruar, pasi nuk është...
Read moreSituata e zjarreve ka vënë në vështirësi gjithë Ballkanin, ndërsa kryeministri grek Mitsotakis shkoi deri aty sa kërkoi falje për dështimin në menaxhimin e situatës. “Ne bëmë sa mundëm, por...
Read moreJuristi Romeo Kara, në një intervistë për gazetën “Sot”, ka paralajmëruar se SHBA mund të ndërmarrë veprime konkrete ndaj Berishës nëse ai cilësohet si rrezik për sigurinë e saj. Ai...
Read moreKëngëtari shqiptar Shemsi Krasniqi i njohur si Shemi i grupit ‘’Ilirët’’ thotë se e njeh personalisht Goran Bregoviç pasi e ka takuar në Lipjan të Kosovës. Në një intervistë tijën,...
Read moreMyslim Murrizi shprehet se vetëm vota e emigrantëve mund të largojë deputetët që kanë vite në politikë. Ai paralajmëron se kjo gjë ka për të ndodhur në zgjedhjet e ardhshme....
Read moreTri pyetje për Una Hajdarin, njërën nga fitueset e çmimit të Solidaritetit të Shoqatës së Evropës Juglindore. Una Hajdari, jetëshkrimi yt përmban shumë stacione evropiane. Cila është arsyeja? Unë jam...
Read moreSali Berisha është duke bërë një luftë për jetë a vdekje jo vetëm për veten e vet, por mbi të gjitha për fëmijët, fati i të cilëve nuk dihet. Përfshirja...
Read more