Lulzim Basha ka vendosur të drejtojë Partinë Demokratike në këtë mandat të tretë në opozitë me një ekip të ri. Gjatë kësaj jave Basha ka takuar secilën prej figurave kryesore...
Read moreDitën e djeshme Mark Marku deklaroi se nuk do ta pranonte mandatin e deputetit, duke hedhur akuza mbi PD-në, për të cilën tha se po kthehej në parti interesash personalë....
Read morePër publikun e sotëm në Shqipëri, filmat e Kinostudios “Shqipëria e Re” do të cilësoheshin si filma historikë – meqë i referohen një periudhe kohore që tashmë i përket historisë....
Read morePolicia e Bulqizës ka vënë sot në pranga vëllain e Elton Debreshit, ish-kandidatit për deputet në zgjedhjet e 25 prillit. Ai dyshohet se është autori i vendosjes së lëndës plasëse...
Read moreDeputeti i Partisë Demokratike, Mark Marku i dalë nga listat e 25 Prillit mori vendimin e papritur duke e dorëzuar mandatin pak para nisjes së sesionit të ri parlamentar. Marku...
Read more“Unë gjithashtu kam denoncuar në mediat shqiptare dhe të huaja, duke ditur shumë mirë pozicionin por edhe lidhjet e panumërta të tij, multimiliardierin George Soros, si korruptorin më kryesor të...
Read moreIsh-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka dalë me një reagim të fortë në rrjetet sociale pas dorëheqjes së Mark Markut. Spahiu shkruan se pas çdo dorëheqjeje ose...
Read moreKryeministri Edi Rama foli mbrëmjen e kësaj të premteje edhe për marrëdhënien me qeverinë e Kosovës, për të cilën tha se nuk është sekret që “nuk shkojnë vaj”, sipas tij,...
Read moreDeputeti i zgjedhur i PD-së, Agron Gjekmarkaj të premten ka reaguar për dorëheqjen e Mark Markut nga deputet i Kuvendit të Shqipërisë, duke theksuar se ndjen keqardhje të thellë për...
Read moreMbrëmjen e sotme kryeministri Edi Rama në prag të shpalljes së qeverisë së re, mblodhi në një takim grupin e ri parlamentar dhe të vjetrin që mbylli legjislaturën. Ai ishte...
Read more