Në Shqipëri presidenti Ilir Meta dekretoi sot thirrjen e parlamentit të ri, të dalë pas zgjedhjeve të 25 prillit. Sipas Kushtetutës “presidenti i Republikës e mbledh Kuvendin e porsazgjedhur jo...
Read morePresidenti i Bullgarisë, Rumen Radev ka ftuar në dialog Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut për hapjen e negociatave. Radev siguron se Bullgaria nuk është roja që nuk i lejon për...
Read moreKur kanë mbetur më pak se 24 orë nga koha kur Edi Rama do të lexojë emrat e skuadrës së tij të tretë qeverisëse, brenda PS vijojnë të qarkullojnë emra...
Read moreIsh-Presidenti Bujar Nishani dje u la jashtë Kryesisë së PD-së. Nisur edhe nga fjalimi që mbajti Lulzim Basha dje, Nishani ka dalë me një reagim të revoltuar në rrjetet sociale....
Read moreIsh-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka reaguar pas zgjedhjes së drejtuesve të Kryesisë së PD-së. Përmes një postimi në rrjetet sociale, Spahiu shkruan se 3 kandidatët ëpr...
Read moreKryeredaktori i “RD”-së, Bledi Kasmi, ka reaguar pas habisë që shkaktoi tek demokratët një lajm i botuar nga kjo gazetë, kundër Sali Berishës. Bëhet fjalë për botimin e intervistës së...
Read moreNga Piro Ahmetaj* Së pari, më 13 Qershor, në vënd që “ose të dilte komit për masakrën e zgjedhjeve“, ose të merrte përgjegjësitë për humbjen turpëruese të radhës, ri-emëroi vetveten...
Read moreAktori i humorit Julian Deda ka falenderuar kryetarin e Partisë Demokratike Lulzim Basha dhe forumet e partisë që e kanë vendosur të jetë një nga kandidatët për kryesinë e PD...
Read morePartia Demokratike do të mbledhë pasditen e sotme në orën 18:00 Këshillin Kombëtar, ku do të zgjedhë pasuesin e Bujar Nishanit në krye të Këshillit Kombëtar, Kryesinë e re, Sekretariatin,...
Read moreZef Deda ka reaguar lidhur me dorëheqjen e deputetit të zgjedhur demokrat Mark Marku dy ditë më parë. Aktori i njohur i humorit shprehet se pedagogu duhet të qëndronte në...
Read more