Java që sapo kemi hyrë pritet të shndërrohet në makth për ish-kryeministrin Sali Berisha. Ky i fundit është shpallur “non grata” nga Departamenti Amerikan i Shtetit dhe ambasadorja e SHBA...
Read moreMjeku i njohur, Tritan Kalo teksa flet për situatën e shkaktuar nga pandemia, jep edhe disa këshilla për qytetarët. Kalo shprehet se varianti Delta, por edhe variante të tjera të...
Read moresh-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka komentuar zhvillimet e fundit politike. Sipas tij, ish-kryeministri Sali Berisha këto ditë, do bëjë sikur largohet nga grupi parlamentar i Partisë...
Read moreTaulant Balla ‘thumbon ashpër opozitën. Përmes një postimi në rrjetet sociale, Balla shkruan se në 4 vitet e mandatit të parë qeverisës ‘oligarkët’ kanë paguar 3 herë më shumë taksa,...
Read moreNga 15 ministri që janë në total në qeverinë e re të Edi Ramës, 12 prej tyre kanë ministre gra, mirëpo për analistin Andi Bushati kjo nuk përbën risi. Kabineti...
Read moreNga Anri Bala Në një nga thëniet e tij të njohura, At Zef Pllumi shprehet se: "Kurrë se kam kuptuar, se si Shqipëria, një vend kaq i vogël, ka mundur...
Read moreHyrja e Sali Berishës në parlamentin e ri për avokatin Idajet Beqiri do të ishte mbyllja edhe më e turpshme e karrierës së tij, pas shpalljes ‘non grata’ nga SHBA....
Read moreNikoll Lesi, ish-bashkëpunëtori i ngushtë mediatik i Ilir Metës, shkruan se ky i fundit e ka firmosur direkt shkresën për dekretimin e Ramës kryeministër. Madje, sipas tij, Meta është ngritur...
Read moreAgron Gjekmarkaj ka bërë një tjetër shkrim për Qeverinë e re. Pasi zonjat ekselente të arsimuara në Universitetet më prestigjoze të botës i fyu duke u quajtur pjesë e haremit...
Read moreKryeministri Edi Rama gjatë fushatës së 25 prillit tha se duhet të çojnë Ilir Metën në shtëpi duke e cilësuar atë si turpin më të madh që Shqipëria ka pasur...
Read more