Kryeministri Edi Rama gjatë konferencës së përbashkët me Presidenten e KE, Ursula von der Leyen, u shpreh sërish se anëtarësimi i Shqipërisë në BE nuk varet më prej tyre. Rama...
Read moreAltin Goxhaj, avokati “anti-Soros”, ka qenë i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit”, ku ka zbuluar se ka marrë edhe ai para nga Fondacioni Soros dikur, jo pak por plot 38...
Read moreVendet e Bashkimit Europian nuk bien më dakord për të garantuar anëtarësimin në union në të ardhmen të gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor, për shkak të frikës për reagim nga...
Read moreNjë ditë pas vizitës së Ramës në Kosovës, faqet e para të gazetave serbe janë të mbushura me deklaratat e tij të forta në Prishtinë. “Vesti”, një prej të përditshmeve...
Read moreEdi Rama mund të jetë kryeministri më me fat, sepse në mesin e një krize të rëndë mes Prishtinës dhe Beogradit, u gjend në vendin e duhur, në momentin e...
Read moreFahri Balliu është shfaqur i mallëngjyer nga lëvizja e fundit e Sali Berishës. Ai tha se të gjitha lëvizjet brenda partisë duhet të bashkohen në një për të forcuar akoma...
Read morePresidentja e Komisionit Evropian, Ursula Von Der Leyen pas takimit me kryeministrin Edi Rama në orën 09:00 të ditës së sotme ka dhënë një mesazh të qartë për integrimin e...
Read moreAnalisti Frrok Çupi gjatë një përplasje me demokratin Lisandër Hoxha, është ngritur nga tavolina duke fikur lidhjen Skype. Gjatë diskutimit Hoxha shprehet se PD duhet të largojë pengun e Edi...
Read moreDeputeti i PD Tomor Alizoti debatoi mbrëmjen e djeshme me analistin baton Haxhiu në lidhje me nismën ‘Open Balkan’ Ndërsa analisti Haxhiu ka dhënë argumentet e tij pro këtij projekti,...
Read morePër ata që ndoqën Bashën pas përfundimit të mbledhjes së Kryesisë së Grupit Parlamentar, e dëgjuan fare mirë liderin e opozitës, i cili iu referua studimit të INSTAT, për sa...
Read more