Ish-kreu i Bindjes Demokratike, Astrit Patozi e krahasuar Sali Berishën me “Tursun Pasha” duke thënë se po e mban të bllokuar në kështjellë Lulzim Bashën. Sipas Patozit, Basha duhet të...
Read morePërplasja mes Sali Berishës dhe Lulzim Bashës me sa duket ka shqetësuar edhe Komitetin e Pajtimit Kombëtar të gjaqeve. “Kryesia e Komitetit te Pajtimit Mbarekombetar e konsideron te nevojshme te...
Read moreKërkesat e paligjshme për leje qëndrimi dhe azili nga persona me origjinë nga disa shtete të Ballkanit Perëndimor, si edhe Moldavia, Gjeorgjia dhe Ukraina, kanë hapur debatin brenda vendeve të...
Read moreNjë grua nga Durrësi ka treguar si e kanë përjashtuar nga PD pas vdekjes së Sokol Olldashit, gjithashtu prtendon se ka qenë prezent në Ambasadën Amerikane, kur Lulit i është...
Read moreIsh-zv.kryeministri Erion Braçe ka reaguar për përplasjet me opozitën për mbledhjet e Komisioneve, pasi maxhoranca kërkon mbledhje online ndërsa PD me prezencë fizike. Braçe shprehet se Ministria e Shëndetësisë duhet...
Read moreSali Berisha ka komentuar vendimin e një ditë më parë për Saimir Tahirin, duke sulmuar reformën në drejtësi, të cilës i frikësohet aq shumë. “Gjykatesit e Gjykates se Larte, Panda,...
Read moreSaimir Hoxha do të përcillet sot në banesën e fundit. Nënkomisari i Lezhës ishte babai i dy djemve 1 dhe 3 vjeç teksa ishte rritur nga dy prindër mësues. 44-vjeçari...
Read moreThellohet lufta mes presidentit Ilir Meta dhe kreut të PD, Lulzim Basha. Pak ditë më parë gazeta nxori detaje nga diskutimet në mbledhje grupi, ku Basha lëshoi akuza të forta...
Read moreSali Berisha duket se ka nisur lëvizjet për të përçarë PD. Shumë prej kritikave të Bashës dhe mbështetës të tij kanë dalë me një strukturë më vete brenda PD. Ish-kandidati...
Read moreAnalisti Frrok Çupi ka komentuar vizitën e kryeministrit Edi Rama dje në Kosovë me ftesë të homologut të tij Albin Kurti. Çupi e sheh pozitivisht këtë vizitë dhe shprehet se...
Read more