Disa ditë më parë, kreu i Republikës së re, Lulzim Basha ka nxjerrë një udhëzim dhe një formular. Një udhëzim të cilin në fakt as nuk ka denjuar ta firmosë....
Read moreZëvendës kryeministri Erion Braçe, duket se këtë sezon veror e ka ndarë mendjen të promovojë zonën që ai përfaqëson. Pas postimit të javës së kaluar në Instagram, ku i këshillonte...
Read morePas ngritjes së aktakuzës nga Gjykata Speciale ndaj Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit ka ardhur një reagim i fortë nga ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu. Përmes një...
Read moreVendimi i Gjykatës së Apelit për rikthim në pikën zero për hetimin e Saimir Tahirit ka sjellë reagimin e ish-ministrit të Drejtësisë, Ylli Manjani. Ky i fundit përmes një postimi...
Read moreIlir Meta i ka shtrirë dorën e bashkëpunimit kreut të Kuvendit, Gramoz Ruçi për të mbyllur pazaret me Gjykatën Kushtetuese. Edhe pse ambasadorja amerikane kërkoi të bëhet kujdes, presidenti e...
Read moreDiplomati serb: Unë e binda Dick Martyn të shkruajë për Shtëpinë e Verdhë, jam i lumtur që Specialja po punon Milan St. Protiq e mban veten për serb të mirë...
Read moreFatos Lubonja i ftuar në emisionin “Real Story” në “News 24”, duke folur për akuzat ndaj Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit për krime lufte, tha se për ta ka folur...
Read moreNë video duket kur ndërhyn deputeti Arlind Çaçani, që e ka prekur me dorë në nofull Valterin dhe t’ja kthejë kokën në anën e kundërt këtij të fundit me Gjonin....
Read moreYlli Manjani ka reaguar pas dështimit të seancës gjyqësore për ish-ministrin Saimir Tahiri. Manjani duke iu referuar Kodit Penal ka deklaruar se ai ose shpërdoroi detyrën dhe lejoi drogën, ose...
Read moreLulzim Basha thotë se Kryesia e partisë së tij do të marrë nesër një vendim të rëndësishëm për shoqërinë dhe politikën shqiptare. Siç thekson aii, Kryesia e PD do të...
Read more