Kryeministri Rama i pyetur për sondazhet në Vlorë, që sipas burimeve bëhet me dije se PS ka pësuar rënie, kreu i qeverisë u shpreh se duhet punuar më shumë dhe...
Read moreTakimi i paralajmëruar në Shtëpinë e Bardhë ndërmjet Kosovës dhe Serbisë nuk do të mbahet. Planeve u dha fund Prokuroria e Posaçme me seli në Hagë me publikimin e akuzave...
Read moreRudina Hajdari prej vitesh është e martuar me një shtetas amerikan, por e ka mbajtur atë gjithmonë larg vëmendjes së publikut dhe medias. Ai quhet Muçjo Demiraj dhe është një...
Read moreLulzim Basha shpalli tre ditë më parë përzgjedhjen e kandidatëve të PD nga baza e partisë me garë. Në fakt kjo ishte një gënjeshtër që dilte hapur nga udhëzimi që...
Read moreRubrika “Trotuar” në “E Diell” shpesh trajton tema interesante. Këtë herë, tema e debatit ishte “Të rinjtë në politikë”. E ftuar në këtë debat ishte dhe deputetja Rudina Hajdari. Ajo...
Read moreIlir Meta nëpërmjet një videoje që ka postuar në facebook na ka treguar se ditën e ka mbyllur duke luajtur futboll në bregdet. Në video shihet se presidenti është shumë...
Read moreKryeministri Edi Rama flet për herë të parë lidhur me debatin e aluduar që pati ditën e djeshme me kryebashkiakun e Vlorës, Dritan Leli. Rama nuk e mohoi përplasjen me...
Read moreSali Berisha, duke mos e fshehur gezimin për aktakuzën e Speciales në Kosovë ndaj Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit, shfrytëzon rastin për të sulmuar Edi Ramën për vizitën në Prishtinë....
Read moreNënkryetari i KQZ-së, Denar Biba e konsideron votën e emigrantëve një sfidë që mund të përmbushet nëse ka mbështetje politike. “Më duket e vështirë por jo domosdoshmërish e pamundur nëse...
Read moreNë një fjalim denoncues e avokues njëherësh të enjten në parlament, teksa mbronte Hashim Thaçin nga pretendimet e Speciales për të, kryeministri Rama jo vetëm s’e veçoi nga Haradinaj, por...
Read more