Pas publikimit të raportit të OSBE ku rrëzoheshin pretendimet e Trump për vjedhje votash ka ironizuar juristi Kreshnik Spahiu. Përmes një postimi në rrjetet sociale, Spahiu shprehet se Rama si...
Read morePresidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ditën e sotme ka dhënë dorëheqjen për t’u paraqitur pranë Gjykatës Speciale në Hagë. I ftuar në emisionin “Opinion” gazetari Baton Haxhiu tha që në...
Read moreEmisioni “Real Story” i gazetarit Sokol Balla, në News24, kishte mbrëmjen e sotme në fokus procesin zgjedhor në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Gjatë diskutimit me të ftuarit në studio...
Read morePas arrestimit të Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit, gjykata e Hagës ka publikuar edhe akuzat. Në akuzë thuhet se midis marsit 1998 dhe shtatorit 1999 janë...
Read moreAmbasadori i Rumanisë gjatë një vizite në Korçë ka folur për Kodin Zgjedhor, të cilin presidenti Meta e çoi në Komisionin e Venecias. Mircea Perpelea thotë se ‘Venecia’ ka vetëm...
Read moreAltin Goxhaj, “trumpisti” më i famshëm në Shqipëri, paralajmëron “apokalipsin” në botë, nëse Donald Trump humbet në SHBA. “Kujtesë nga 30 shtatori. Që t’ju rifreskojmë memorien po ripostojmë analizën time...
Read moreAnalisti i PD dhe ish-kandidati i Lulzim Bashës për deputet, Fitim Zekthi, ka shprehur hapur atë që shumë demokratë në Shqipëri mendojnë për zgjedhjet në Amerikë. Ose më saktë, ata...
Read moreIsh-ambasadori i SHBA, Aleksandër Arvizu thotë se situata tejet e tensionuar gjatë zgjedhjeve në SHBA i ka kujtuar atij Shqipërinë. Ish-ambasadori deklaroi se retorika e presidentit Trump dhe sulmi ndaj...
Read moreKryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një mesazh mjaft domethënës. Përmes fjalëve të të madhit Naim Frashëri, Rama jep mesazhin se kur një punë e fillon...
Read moreKomisioni i Sigurisë Kombëtare ka vendosur të thellojë hetimet sa i takon qokave të bërë nga presidenti Ilir Meta me nënshtetësitë shqiptare. Pak ditë më parë dolën në dritë skandalet...
Read more