Zv.kryeministri Erion Braçe e ka lëshuar gopjën keq mëngjesin e sotëm ndaj krahut të djathtë të Monika Kryemadhit në Divjakë, teksa e quan kumarxhi dhe drogaxhi, Braçe e paralajmëron se...
Read moreKryeministri i vendit, Edi Rama, ditën e shtunë gjatë një takimi që kishte me banorët ne Korçës është përballuar me një incident të papritur. Rama postoi foton e këpucës së...
Read moreDoktoreshë Lida Shosha përmes një postimi në rrjetet sociale bën të ditur se ajo dhe familja e saj janë infektuar nga COVID-19 dhe ndodhen në terapi intensive. Mirëpo mes dhimbjes...
Read moreFlutura Açka ka reaguar pas ngjarjes së tmerrshme në Divjakë ku nipi është denoncuar se ka përdhunuar gjyshen e tij. Lidhur me këtë rast, shkrimtarja ka bërë përgjegjës kryeministrin e...
Read moreKryebashkiakja në detyrë e Shkodrës, Voltana Ademi në një intervistë për emisionin “Fol me mua” ka treguar se po e pret më shumë emocione ndeshjen e futbollit mes Vllaznisë dhe...
Read moreMonika Kryemadhi në një takim nga Durrësi deklaroi se me ardhjen e partisë së saj në pushtet Shqipëria do të kthehet në ‘shtëpinë e investimeve’. Kaq qesharake dhe delirante është...
Read moreDisa ditë më parë kreu i PD, Lulzim Basha filloi shpërndarjen e grupeve të punës në terren. Ai shpalli fushatën me dy faza, muajin e parë dhe muajin e dytë....
Read moreMinistri i Rindërtimit, Arben Ahmetaj, duke komentuar darkën e disa minsitrave pak ditë më parë në Dubai, e cilësoi atë një darkë buke. Ahmetaj tha se sipas zakonit shqiptar ata...
Read moreKryeministri Edi Rama gjatë vizitës së tij në Devoll dhe takimit me qytetarët ka publikuar foto nga takimi në facebook-un e tij. Në to nuk kanë munguar replikat me komentuesit...
Read moreTeksa po fliste për vendet e Shqipërisë, kryeministri Edi Rama bëri ironi me opozitën, por edhe me personat, që sipas tij, para pandemisë nuk kishin vizituar ende shumë qytete të...
Read more