Vendimi i qeverisë për të vaksinuar të parët personalitetet mbi 80 vjeç të vendit tonë duket se ka krijuar shumë pakënaqësi te gazetarët pranë opozitës. Një prej tyre është edhe...
Read moreKryeministri Rama iu është kthyer sërish akuzave ndaj presidentit Meta. Teksa ndodhej në Fier për të mbikëqyrur punimet në spitalin e ri që po ndërtohet në Fier, kreu i qeverisë...
Read moreCNN i ka kushtuar një analizë të gjatë çështjes së vaksinës dhe faktit që ende nuk është shpërndarë në shumë vende të botës, duke përfshirë këtu dhe Ballkanin Perëndimor. Në...
Read moreNjë prej pjesmarrësve në një takim të Ilir Metës në Vranisht të Vlorës disa ditë më parë, Bardhosh Micja, ka reaguar ndaj publikimit të lajmit dhe atij që ka denoncuar...
Read moreAndi Bushati iu është shtuar zërave të atyre që e cilësojnë arrestimin e mjekut Edvin Prifti, si politik. “Ndoshta vërtet, rreth 400 mijë eurot që u gjendën në apartamentin dhe...
Read moreKryeministri Edi Rama është sot në Vlorë, ku në një komunikim me qytetarët u shpreh se të rinjtë që do të futen të fushën e kodimit për të fituar paga...
Read moreNë emisionin e së enjtes të moderatorit, Blendi Fevziut, u diskutua mbi llogaritje se sa vota marrin partitë politike në çdo qark të vendit. Por gjatë llogarive që bënte çdo...
Read moreJuristi i njohur Romeo Kara i ka publikuar një video të kryetares së LSI Monika Kryemadhit. Në pamjet e nxjerra shikohet Kryemadhi teksa nxjerr bukën nga soba për një familje...
Read moreNga Mero Baze Si sot dy vjet më pare, Lulzim Basha kumtoi vendimin më tragjik në historinë e opozitës shqiptare këto 30 vjet demokraci, djegien e mandateve të grupit parlamentar...
Read moreKreu i Shtetit, Ilir Meta ka dalë në mbështetje të kërkesës së opozitës drejtuar ministrit të Brendshëm, Bledi Çuçi, për të shtyrë afatin e skadimit të kartave të identitetit deri...
Read more