Nga Adriatik Doçi Sali Berisha ka mjegulluar dhe fshehur prej 30 vitesh pozicionin e tij ditën e rrëzimit të bustit të diktatorit Enver Hoxha, lëvizje e cila shënoi edhe kthesën...
Read moreMinistria e Shëndetësisë ka publikuar bilancin ditor të koronavirusit ku bën me dije se nga 3975 testime të kryera në 24 orët e fundit, 1153 prej tyre rezultuan pozitive. 17...
Read moreKryedemokrati Basha po potencon këto kohë dy arritje të PD-së kur qe në qeveri, të cilat ai i konsideron si kolateral i fortë politik në synimin për riqeverisje: anëtarësimin në...
Read morePara ca kohësh duke lexuar një postimi të një farë Hasan Bello, një studius në FB i cili ka publikuar një dokument i cili lidhet me arsimimin e diktatorit Enver...
Read moreSot shënohen 30 vjet nga dita e rënies së bustit të Enver Hoxhës. Në 20 shkurt të vitit 1991 me qindra qytetarët u mblodhën në sheshin “Skënderbej” në qendër të...
Read moreKryeministri Edi Rama ka folur sot nga Fieri për spitali e ri që po ndërtohet. Rama deklaroi se në spitalin e Fierit 50 persona do jenë personel turk dhe 320...
Read morePartia Demokratike pak kohë më parë ka prezantuar planin ekonomik të saj dhe sektorët se ku do të fokusohet. Ndonëse komponentë të ndyshëm të kësaj partie po mundohen çdo ditë...
Read moreKryeministri Edi Rama ka publikuar dje në mbrëmje disa foto nga Poliklinika e Krujës, me të cilat tregon si ishte dhe si po bëhet sot, ndërsa ka thumbuar në distancë...
Read moreKreshnik Spahiu ka kujtuar sot momentin kyç që e bëri të largohej nga politika. Para 4 vitesh ai nuk ka mundur të sigurojë një pakt me kryetarin e Partisë Demokratike...
Read moreKryeministri Edi Rama pas 8 viteve qeverisje, se tashmë mendon se e ka lënë emrin e tij në qytetin e Vlorës. “Ndoshta ç’ka unë kam jetuar me Vlorën që i...
Read more