Kryeministri Edi Rama ka marr pjesë dje në Samitin Europian, i cili u mbajt në Itali. Gjatë fjalës së tij kryeministri Rama, foli ndër të tjera për integrimin e vendit...
Read moreArtur Zheji tha në TPZ se opozita duhet të hyjë në procese legale për të “ekuilibruar” Edi Ramën, sepse ndryshe ai do të sigurojë mandatin e katërt dhe të pestë…...
Read moreKryeministri Edi Rama ka vizituar Galerinë Uffizi në Firenze të Italisë, kështu shkruajnë portalet lokale të qytetit të rilindjes europian I shoqëruar nga regjisori Eike Schmidt i cili e prezantoi...
Read moreKritikët e kreut demokrat Lulzim Basha kanë intensifikuar lëvizjet për largimin e tij nga Partia Demokratike. Në një konferencë për mediat mesditën e djeshme, grupi i cili kërkon dorëheqjen e...
Read moreLufta kundër krimit të organizuara dhe korrupsionit vijon të jetë vija e kuqe për ndërkombëtarët. Të paktën kështu mendojnë kryediplomatët e shtatë vendeve më të industrializuara të botës. Ditën e...
Read moreKolegji i Posaçëm i Apelimit duket se ka hyrë në ngërç. Shkak është bërë dënimi i anëtarit Luan Daci nga gjykata. Ai u dënua me 6 muaj burg nga Apeli...
Read more“Nuk e ndjek më Lulzim Bashën në bojkot”, kështu është shprehur Agron Duka, duke shtuar se do të marrë mandatin parlamentar dhe se nuk është më dakord për bojkot, pavarësisht...
Read moreKreu i LZHK-së Dashamir Shehi ka folur mbi rezultatin që mori opozita në zgjedhjet e 25 prillit. Ai shprehet se e djathta i ka të gjitha mundësitë që të jetë...
Read moreSot u miratua një Komision i dytë hetimor për shkarkimin e Ilir Metës. Lidhur me këtë çështje në studion e lajmeve në MCN TV ishte gazetari dhe moderatori Arian Çani...
Read moreNë studion e emisionit “Real Story”, në “News 24”, po diskutohet për nismën e ndërmarrë nga 50 deputetë të mazhorancës, për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Analisti Fatos Lubonja, një...
Read more