Të shumta kanë qenë reagimet nga palët pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese për çështjen e Teatrit Kombëtar. Analfabetët dhe humbsit që fitojnë sa herë humbin vazhdojnë të flasin përçartë. Juristi...
Read moreNë pamundësi për të rekrutuar punëtorë në tregun vendas, një sipërmarrje nga Lezha ka punësuar punëtorë nga vendi i Azisë Jugore, duke bërë realitet një nga deklaratat më të debatuara...
Read moreBesnik Mustafaj deklaroi në Radarin Informativ me gazetaren Jonida Shehu se të dyja palët kanë fituar nga pak me vendimin e Gjykatës Kushtetuese për Teatrin Kombëtar. Mustafaj deklaroi se vendimi...
Read morePrej më shumë se dy vitesh, fillimisht Komisioni i Venecias, më pas Gjykata Kushtetese, dhe prapë Komisioni i Venecias kanë në dorë por nuk i kanë dhënë zgjidhje përfundimtare angazhimit...
Read moreShtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë bërë të qartë ditët e fundit se shumë shpejt do të nisë një reprezalje në radhët e të korruptuarve në Shqipëri. Dy ditë...
Read moreGazetari i "famshëm" me diplomë juristi ngs Kristali Çlirim Peka ka bërë një hulumtim gjeopolitik ku ka dalë në përfundimin se në rajon Albin Kurti është kristal dhe se mendon...
Read moreGjykata Kushtetuese vendosi më 30.06.2021 shfuqizimin e pikës 3 të nenit 163 të Kodit Zgjedhor si të papajtueshëm me Kushtetutën. Pika e shfuqizuar thekson: “Në fillim përfitojnë mandat kandidatët që...
Read moreËshtë ironike, por televizioni dhe portali i familjes Berisha kërkon shpalljen “non grata” të ambasadorit të BE-së në Tiranë, Lugi Soreca, për “minim të demokracisë shqiptare”. Si argument, mediat e...
Read moreGjykata Kushtetuese ka rrëzuar dje padinë e aleatëve të Partisë Demokratike, të cilët kërkojnë shfuqizimin e fjalisë së dytë të paragrafit të tretë të nenit 88 të Kodit Zgjedhor. Më...
Read moreNga Adriatik Doçi SPAK vijon goditjen e prokurorëve dhe gjyqtarëve të përfshirë në praktika korruptive, duke nisur krijimin e një historiku me hetime, arrestime dhe dënime, pikërisht ajo që është...
Read more