OJQ-ja “Europa Nostra” ka reaguar përmes një deklaratë urgjente lidhur me vendimin e Këshillit Bashkiak për shembjen e godinës së Teatrit Kombëtar. Në një postim në twitter, “Europa Nostra” e...
Read moreGjekmarkaj tha se sot duhet që të gjithë të jemi kundër Edi Ramës, pasi është krye-keqbërës i Shqipërisë. Në lidhje me numërimin e votave, deputeti Murrizi tha se duhet futur...
Read moreDoris Pack në rolin e mikeshës së Genc Pollos dhe PD-së pa asnjë funksion dhe të drejtë legjitime për të sulmuar apo gjykuar politikën dhe politikan drejtues të Shqipërisë, me...
Read moreAvokati Spartak Ngjela shprehet se godina e Teatrit Kombëtar duhet të shembet. Sipas avokatit nëse shteti nuk ka 150 mln euro për të bërë një gjë madhështore të mos e...
Read more“Nuk ka për të pasur shans të hyjë asnjë fadromë që të prek edhe tabelën. Unë do të jem e para. E kam lënë amanet. Një pikë gjaku u derdh...
Read moreKryetari i LZHK, Dashamir Shehi ka folur në lidhje me gjobitjen e liderit të opozitës, Lulzim Bashës, pasi zhvilloi një takim në ambient të mbyllur në Durrës. “Unë kuptoj, nga...
Read moreLulzim Basha ka arritur tek teatri ku më parë u fol se ai do kalonte natën aty. Basha: Do kaloj këtu orë të tëra, unë drejtuesit e lartë të PD-së....
Read moreKryetari i PD Lulzim Basha do të bashkohet me artistët përpara godinës së Teatrit Kombëtar rreth orës 22.00 të mbrëmjes së sotme. Reagimin e kryetarit të opozitës për të qëndruar...
Read moreKëtë të enjte është mbledhur sërish Kuvendi i Shqipërisë nën masa të rrepta sigurie.Deputetët dhe ministrat janë pritur tek dera e Parlamentit nga mjekët të cilët i kanë matur temperaturët...
Read moreDeputeti i opozitës Myslim Murrizi i bën një premtim të drejtpërdrejtë kryedemokratit Lulzim Basha se nëse fiton zgjedhjet parlamentare të vitit 2021 dhe bëhet kryeministër do t’i kërkoj falje publike...
Read more