Vakancat që kanë mbetur në Strukturën e Posaçme Antikorrupsion shumë shpejt do të plotësohen, duke futur kështu në shina reformën në drejtësi. Këshilli i Lartë i Prokurorisë zhvilloi ditën e...
Read moreZbardhen debatet në Këshillin e Lartë Gjyqësor sa i takon luftës së presidentit Ilir Meta me gjyqtarin Ardian Dvorani. KLGJ vendosi që të kërkojë ndihmën e partnerëve ndërkombëtarë gjë që...
Read moreMonika Kryemadhi, bëri një deklaratë të fortë nga Teatri Kombëtar, ku ishte këtë mbrëmje për të takuar artistët e ngujuar aty prej dy ditësh, në mbrojtje të teatrit duke folur...
Read moreNjë telefonatë e sotme më shqetësoi dhe u bë shkas të zhvilloj këtë intervistë të paparashikuar apo jashtë radhe me artistin e njohur Luftar Paja. Unë ia kam ditur me...
Read moreMonika Kryemadhi shprehet se në muajin dhjetor do të shembet dhe Muzeu Kombëtar. Fallxhorja e vetshpallur bënë parashikime nga paranojet për të krijuar iden e kullave që edhe sikur të...
Read moreMyslim Murrizi nuk i fsheh më planet për krijimin e një partie politike. Në A2 tregon se kur do të marrë jetë projekti i tij lidhet me reformën zgjedhore. “Do...
Read moreGjobiten Sonila Meço, Artur Zheji dhe Dritan Hila të Ora News dhe emisionet e tyre me 10 milion lekë të vjetra nga Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor, kjo pasi kanë patur më...
Read moreAmbasada Britanike në vendin tonë reagoi pas vendimit të Bashkisë së Tiranës për shembjen e Teatrit Kombëtar. Përmes një postimi në “Facebook”, Ambasada bëri thirrje për dialog dhe që të...
Read moreDeputeti i opozitës Halil Jakimi, ka treguar arsyet e zëvendësimit të Rudina Hajdarit me Myzlim Murrin në krye të grupit demokrat. Në një prononcim për Report tv Jakimi shprehet se...
Read moreMonika Kryemadhi ka paralajmëruar për përplasje nëse preket Teatri Kombëtar. Ajo denoncoi ‘live’ në një lidhje me News24 se sapo i kishin arhdur fotot që kryeministri Edi Rama ka bërë...
Read more