Të njohur për miqësinë e hershme, Sali Berisha i ka dalë sërish në mbrojtje pronarit të TV Klan Aleksandër Frangaj i cili së fundmi është denoncuar publikisht nga punonjësit e...
Read morePetrit Vasali ka sulmuar ashpër kryeministrin Edi Rama duke e ngarkuar me përgjegjësi për rritjen e numrit të personave të prekur nga COVID-19. Vasali madje kërkon dorëheqjen e kryeministrit dhe...
Read moreDrejtoresha e Qendrës së Shërbimeve Arsimore, Rezana Vrapi ka shuar dilemat mbi përgjigjen e pyetjes e cila i “bëri lëmsh” maturantët në provimin e Gjuhë-Letërsisë dy ditë më parë. Drejtoresha...
Read moreKa 13 ditë që punonjësit e Digitalb nuk marrin pagat e muajt maj. Kjo është bërë publike prej dy ditësh nga Gazeta TemA. Pagat janë bllokuar nga njëra nga bashkëadministratoret...
Read moreDeklarata e ministries së Arsimit, Besa Shahinit, deklaroj se protesta e maturantëve për mosnjohjen e provimit të Letërsisë u nxit nga opozita ka nxitur reagimin e vajzës së ish-zv/kryeministrit, Niko...
Read moreIlir Meta ka reaguar për protestën e maturantëve për Maturën Shtetërore. Megjithëse nuk ka asnjë lidhje me rastin, ai vazhdon dhe fryen veten me ëndrra, duke u sjellur si kryetari...
Read moreKëshilli i Lartë Gjyqësor vendosi pak ditë më parë ta konsiderojë të përfunduar mandatin e anëtarit të Gjykatës së Lartë Ardian Dvorani. Ardian Dvorani, për herë të parë pas këtij...
Read moreNga Anri Bala Sinjor Vitorio Sgarbi, si figurë e njohur në Itali në fushat sociale dhe politike, krejt papritur u bë i njohur më shumë në Shqipëri, jo si babai...
Read moreGjatë fushatës elektorale të vitit 2017, kryeministri Edi Rama ironizoi veshjen e rivalit të tij politik duke e krahasuar me një llogaritar kooperative. Kjo batutë pikante shoqëroi të gjithë fushatën...
Read moreDisa nga funksionarët e lartë të Partisë Demokratike, duket se kanë nisur organizimin e protestave të radhës, duke synuar të shfrytëzojnë grupet e të rinjve që gjatë këtyre ditëve kanë...
Read more