Plaku dixhital Sali Berisha, i rrëzuar 7 vite më parë nga pushteti, është kthyer në fabrikën më të madhe të dezinformimit, trillimeve dhe mashtrimit në Shqipëri, në funksion të interesave...
Read moreSali Berisha ka shpërndarë pak më parë një video të një faqeje në Instgram, ku duket një parcelë e madhe me kanabis dhe disa burra që habiten nga pamja duke...
Read moreFatos Lubonja ka bërë një analizë te Panorama, për propozimet e fundit të opozitës parlamentare, për hapjen e listave dhe heqjen e koalicioneve parazgjedhore. Lubonja ia vesh Ramës këtë kërkesë...
Read moreKomisioni i Ligjeve, i cili është mbledhur sot për të diskutuar draftin e dakordësuar me konsensus në 5 qershor për Reformën Zgjedhore është shoqëruar me debate të fortë. Ndërsa Ralf...
Read moreZëvendëskryeministri Erion Braçe, ka ironizuar kryedemokratin Lulzim Basha. Braçe poston një foto ku duket një animin, por që ai e ka paraqitur si "karriera e Lulzim Bashës" Braçe shkruan krah...
Read moreOpozita në Shqipëri, i ka shpallur l.uftë hapjes së listave, në mënyrë që shqiptarët të kenë mundësi të votojnë se cilin deputet duhet të kenë në Parlament, që t’i përfaqësojë....
Read moreKomisioni Hetimor Parlamentar ka mbyllur hetimet për shkarkimin e presidentit Ilir Meta nga detyra. Pas gati një viti zvarritje, mazhoranca dhe opozita kanë rënë dakord që tashmë topin ta kalojnë...
Read moreAleatët e Bashës janë rreshtuar kundër ndryshimeve në Kushtetutë. Pak ditë më parë teksa ishte duke folur në foltoren e Kuvendit, kryeministri Edi Rama dha dakordësinë për të përkrahur propozimin...
Read moreOpozita e Bashkuar ka dalë dje kundër ndryshimeve kushtetuese. Me anë të një deklarate të përbashkët, opozita ka deklaruar se është kundër hapjes së listave dhe koalicioneve parazgjedhore. Në deklaratë...
Read moreMinistrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu tha se ligji i gjobave ndaj mediave, të cilat shkelin protokollet e vendosura gjatë pandemisë, nuk do të ndryshojë, duke pasur parasysh se kjo është...
Read more