Botuesi i gazetës “TemA” Mero Baze, ka komentuar vendimin e ish ministrit të Jashtëm Ditmir Bushati për të emëruar si konsulle nderi të Kosovës në Vlorë bashkëshorten e biznesmenit Ylli...
Read moreBotuesi i gazetës “TemA”, Mero Baze, ka ironizuar vendimin e ish presidentit Bujar Nishani për të mos kandiduar më si deputet. Përmes një shënimi të shkurtër publikuar në rrjetet sociale,...
Read moreEnde pa u tharë boja e udhëzimit të kryesisë së Partisë Demokratike për përzgjedhjen e kandidatëve për deputetë, Jozefina Topalli një nga ish-figurat qendrore të Partisë Demokratike do të lëshonte...
Read moreEnde pa u tharë boja e udhëzimit të kryesisë së Partisë Demokratike për përzgjedhjen e kandidatëve për deputetë, Jozefina Topalli një nga ish-figurat qendrore të Partisë Demokratike do të lëshonte...
Read moreVetëvendosje duket se i ka qëllimet e qarta në Shqipëri. Aktivisti Arbër Zaimi tha se listat e hapura nuk asnjë funksion demokratizuar dhe kjo, sipas tij, është provuar edhe në...
Read moreIlir Meta ka shprehur ngushëllimet e tij për ndarjen nga jeta të nënës së Kryeministrit Rama, duke bërë sikur ka harruar se dy ditë më parë i çoroditur psiqikisht dhe...
Read moreEdi Rama shpjegoi mbrëmjen e sotme se përse Ilir Metën e cilësoi si pjesë të opozitës jashtë parlamentit. “Kur presidenti fton opozitën në zyrë dhe pastaj lëshon klithma dhe kushtrime...
Read moreEdi Rama sonte kishte një përgjigje për Ilir Metën, i cili tha dje se kryeministri u mburr se është djali i komunistit që vari në mes të Kukësit poetët për...
Read moreProfesor Përparim Kabo ka folur sot në lidhje me ndryshimet kushtetuese, të miratura një ditë më parë në parlament. Në një lidhje për emisionin Top Talk, profesor Kabo është pyetur...
Read moreIsh-anëtari i Këshillit Kombëtar të PD-së, Edvin Kulluri, ka reaguar në lidhje me akuzat e ngritura nga përfaqësues të PD-së, për zgjedhjen në universitete. Në një postim në rrjetet sociale,...
Read more