Besa Shahini tashmë nuk do të jetë më ministre Arsimi. Ajo do të zëvendësohet nga Evis Kush, deputete e PS në Elbasan. Në mesazhin e ikjes, së saj të paralajmëruar,...
Read moreZhvillime nga Këshilli Politik, ndërsa Rudina Hajdari ka dalë më herët nga mbledhja. Palët nuk kanë gjetur dakortësinë mbi qëndrimet politike për sa i përket koalicioneve! Gjiknuri i ka kërkuar...
Read moreTë tjera detaje mësohen nga diskutimi me dyer të mbyllura të Këshillit Politik. Burimet bëjnë me dije se Gjiknuri ka thënë në mbledhje se “ndryshimet kushtetuese tashmë janë në fuqi....
Read moreyebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj iu përgjigj sot motrës së ish-ministres së PD-së, Mirela Karabina, në lidhje me deklaratat e saj të një dite më parë për shkollën “Jeronim de...
Read moreMonika Kryemadhi reagon për lajmin e përhapur në media se presidenti Ilir Meta mund të synojë postin e kryeministrit pas zgjedhjeve të 2021-shit. Teksa vlerësoi lart karrierën politike të Lulzim...
Read moreIsh-kryeparlamentarja Jozefina Topalli ka zbuluar përplasjet me Lulzim Bashën në vitin 2017. Topalli tregoi se me Bashën ishin përplasur për hyrjen e zgjedhje që asokohe kreu i opozitës e kundërshtonte....
Read more14 shtatori shënoi sot fillimin e procesit mësimor por edhe largimin nga ministria e Arsimit të Besa Shahinit. Në rrëfimin e saj të parë pas largimit nga posti, Shahini tha...
Read moreMinistri i Brendshëm Sandër Lleshaj ka reaguar për lajmet që po qarkullojnë prej ditësh në disa media, se ministri ka blerë një makinë luksoze 100 mijë euroshe. Lleshaj sqaron se...
Read moreIlir Meta ka sulmuar sërish qeverinë, ku këtë herë në fokus të kritikave të tij ndaj qeverisë ka qenë ligji i shumëpërfolur për mediat, i cilësuar nga qeveri si paketa...
Read moreIsh deputetja Grida Duma ka reaguar fill pasi qeveria publikoi fakte se si është ndihmuar në mënyrë financiare familja Cakoni, që nga tërmeti tragjik të 26 nëntorit ku humbi kryefamiljarin...
Read more