Ish-kryeministri Sali Berisha ka folur mbrëmjen e sotme lidhur me v.rasjen e Azem Hajdarit. Ai tha se Hajdari u e.kzekutua nga shteti. Sali Berisha u shpreh se Haklaj ishin b.andë...
Read morePas akuzave që vazhdon të hedhë opozita dhe Presidenti Meta ndaj qeverisë për shembjen e Teatrit Kombëtar, kryeministri Rama ka reaguar sot nga Durrësi ku nuk i kurseu notat e...
Read moreIsh-ministrja teknike e Financave, Helga Vukaj kandidon për organet e reja të KQZ-së. Përpara anëtarëve të komisionit, ajo bëri një parashtrim të detyrave që ka mbajtur. “Jam Helga Vukaj, jam...
Read moreKryeministri Edi Rama është sot në Durrës ku ka startuar programi i financimit të Bashkimit Europian si donatori kryesor i Konferencës së Solidaritetit në Bruksel, për restaurimin dhe rijetëzimin e...
Read more“Javën tjetër do të kemi vendimin final për pagat e mjekëve, infermierëve dhe mësuesve. Ky refuzim për të konsideruar shifrat dhe përqeshja e shifrave në emër të popullit është bërë...
Read moreKryeministri Edi Rama ka komentuar sot edhe bojkotin e ligës së profesionistëve në futboll. Teksa u pyet për kërkesat e futbollistëve duke marrë si shembull Kosovën, Rama tha se nuk...
Read moreKryeministri në një moment ka ndërprerë sërish konferencë e jashtëzakonshme për rindërtimin e vendit dhe ekonomisë dhe iu ka kthyer përgjigje komentuesve. Teksa njëri prej tyre i shkruante që të...
Read moreSot është dita e fundit e aplikimeve për të qenë pjesë Byrosë Kombëtare të Hetimit ose ndryshe FBI-së shqiptare. Për këtë ka reaguar edhe ambasadorja e SHBA, Yuri Kim e...
Read morePyetjes së gazetares Marsela Karapanço lidhur me deklaratat e liderit të opozitës Lulzim Basha ditën e sotme, kryeministri Edi Rama i është përgjigjur me një ton batutash. Teksa i solli...
Read moreKryeministri Edi Rama tha se do të jetë në politikë deri në vitin 2025. “Këtu më keni edhe 5 vjet, pastaj flasim”, iu tha ai gazetarëve në konferencën për shtyp,...
Read more