Kryeministri Rama sulmoi Sali Berishën duke e cilësuar si një mbetje organike të papërpunueshme. Pjesë nga intervista në Open “Pse nuk mbyllen shkollat? Së fundmi është sygjeruar edhe nga ish-kryeministri...
Read moreDolores Koçi, gruaja e ish-ambasadorit shqiptar Spiro Koçi në Austri dhe Serbi gjatë viteve 2010-2015, ka rrëfyer në emisionin Rudina se ambientimi i vajzave të tyre në Serbi ka qenë...
Read moreSot është dita më e ngarkuar politikisht, të paktën për audiencën shqiptare. Kryeministri Edi Rama, kreu i PD-së, Lulzim Basha dhe ish-kryeministri Sali Berisha janë të tre “live” në TV...
Read moreKryeministri Rama më herët në emisionin “Open” tha se fatmirësisht është mirë, pavarësisht dhimbjes së vashzueshme me mesin. Si çdo njeri dhe kryeministri e pranoi se frika e infektimit ekziston,...
Read moreKryetari i PD-së Lulzim Basha tha se nuk është pronar i asnjë vile dhe se gjithçka është sulm politik. Ai tregoi se është zhvendosur në një godinë me qera, pasi...
Read moreKreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha thotë se kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi si gjithë shqiptarët duhet të vetëdijësohet ndaj rreziqeve të Covid-19 dhe të mbajë maskë. I pyetur për...
Read moreSot paradite opinioni publik shtangu nga lajmet e bujshme, se doktor Panariti kishte vendosur më në fund të largohej nga LSI. Mediat vrapuan pranë selisë së LSI dhe ndezën kamerat,...
Read moreIsh kryeministri Sali Berisha per here te pare ka permendur vajzen e tij Argita Berisha Malltezi, si pjesemarrese ne misionin faktmbledhes per krimet e luftes ne ish Jugosllavi! Berisha thote...
Read moreBesart Kadia është emëruar zv/ ministër të Ekonomisë dhe Financave. Kadia tha për Abcneës se ofertën e kreut të qeverisë e pranoi, pasi qëllimi i tij është të kontribuojë për...
Read moreKryeminsitri Edi Rama i është përgjigjur ashpër kryedemokratit Lulzim Basha për situatën e COVID në vendin tonë. 'NJË OPOZITË QË AS NË NJË SËMUNDJE QË BIE NJË HERË NË SHEKULL...
Read more