Lulzim Basha ka lëshuar një tjetër perlë në emisionin “Opinion”. Sipas tij, Shqipëria ka 3 milionë banorë, ndërsa Kosova 5 milionë, duke i nxjerrë shqiptarët në të dyja vendet 8...
Read moreKryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha thotë se akuzat ndaj tij për kasetën e masakrës së Krushës në Kosovës, ngrihen nga rivalët politikë sa herë që ka zgjedhje. I ftuar...
Read moreAvokati Spartak Ngjela ka analizuar ngritjen e Byrosë Kombëtare të hetimit që sipas tij pritet që të ngrihet së shpejti. Ngjela ka deklaruar se tashmë kanë ardhur nga FBI 60...
Read moreAnalisti i njohur Frrok Çupi e cilëson Ramën dashnor të kombit. Sipas tij pikërisht këto e cilësi e bëjnë Ramën që të fitojë mandatin e tretë. Pjesë nga intervista në...
Read moreGazetari Frrok Çupi e cilëson Ilir Metën si një president vibrant por sipas tij ka problem me njohjen e shtetit. -Po për presidentin Ilir Meta çfarë mund të thoni? –...
Read moreLëvizja Rinore për Integrim duket se nuk i ka marrë aspak parasysh rregullat e reja të marra nga Komiteti Teknik i Ekspertëve. Ndonëse është e ndaluar që të grumbullohen më...
Read moreAndi Lila, një ish-futbollist nga më të dobëtit e Kombëtares, që grumbullohej falë miqësive dhe që prej disa vitesh është bërë “politikan”, është kthyer në kauzën e këtyre ditëve të...
Read moreEdi Rama nuk është anëtar partie. Madje duket sikur ai nuk është as anëtar i ndonjë grupi. U shfaq për publikun në Dhjetor ’90 më shumë se drejtues, si inspirues...
Read moreKryeministri Edi Rama vjen sot i ftuar në News24, përballë gazetarit Sokol Balla në ‘Real Story’, në 21:00. Ndërsa prej dy vitesh akuzohej nga të gjithë se sëbashku me presidentin...
Read moreKryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka inspektuar ditën e sotme banesat dhe pallatet që po rindërtohen në Kavajë prej tërmetit të 26 nëntorit të vitit të shkuar. Rama duket se...
Read more