Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se është nisur drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës për të siguruar vaksinën anti-Covid. “Sigurimi i vaksinës sa më parë është një prioritet i luftës...
Read morePas kritikave të shumta që ka marrë në rrjet lidhur me trajnimet që kërkon t’u bëjë shqiptarëve për t’u mësuar se “si të jenë të sukssesshëm”, ka reaguar aktori i...
Read moreIsh-kryeprokurori Adriatik Llalla duket se do të ketë shumë telashe me drejtësinë. SHBA e ka bërë të qartë se nuk do të dorëzohet përballë tij, por ndëshkimi i Llallës duket...
Read moreGazetari Bledi Mane ka rrëfyer një përballje me ish kryeprokurorin Adriatik Llalla, ku sipas tij është kërcënuar në mënyrë që të mos publikonte faktet e jetës luksoze të Llallës dhe...
Read moreVotimi i emigrantëve ka qenë një nga pikat më të diskutuara që nga momenti kur u ndryshua Kodi Zgjedhore. Por Komisioni Qendror i Zgjedhjeve kërkon që emigrantët të marrin pjesë...
Read moreKreu i PD, Lulzim Basha ka komentuar takimin me të rinjtë në Kukës të cilin e zhvilloi pak më parë pasditen e sotme. Basha thotë se kryeministri Rama i preu...
Read moreShtetet e Bashkuara shpresojnë që Konferenca Ndërqeveritare mes Shqipërisë dhe BE-së të organizohet para fundit të presidencës gjermane të Bashkimit Evropian. Zëvendës Ndihmës Sekretari amerikan i Shtetit, Matthew Palmer i...
Read moreKryeministri Edi Rama këtë të premte ka mbajtur edhe fjalën e tij përmbyllëse Ministerialin e OSBE, pas zgjedhjes së krerëve ekzekutiv të kësaj organizate. Shefi i qeverisë në fjalën e...
Read moreMinistrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu deklaroi se Shqipëria ka siguruar 100 mijë teste të shpejta për COVID, të cilat do të kryhen në terren, duke filluar nga dita e hënë....
Read moreKryeministri Edi Rama ka bërë fajtore Holandën për bllokimin e mbledhjes ndërqeveritare Shqipëri-BE. Në Bruksel po zhvillohen takime mes ambasadorëve dhe nuk ka dakordësi për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut....
Read more