Monika Kryemadhi, ka dhënë një intervistë pa dorashka, ku ka folur midis të tjerave dhe për jetën e saj intime me bashkëshortin, Ilir Meta. Si asnjëherë më parë, Kryemadhi ka...
Read moreVetëm një kompani është paraqitur me ofertë konkrete për të marrë përsipër identifikimin biometrik në zgjedhjet e ardhshme parlamentare. KQZ njofton se nga 6 kompani të ftuara për të marrë...
Read moreNga selia e Presidencës, Ilir Meta ka akuzuar Kryeministrin Rama se ka vënë në rrezik serioz shtetin lidhur me marrëveshjen që Këshilli i Ministrave ka miratuar në parim për rehabilitimin...
Read moreIsh-ministri i Jashtëm Ditmir Bushati i ftuar në rubrikën ‘’Opinion’’ në News24 ka diskutuar për çështjen e detit, marrëdhëniet Shqipëri-Greqi dhe dekretin e fundit presidencial të shtetit fqinj. Bushati konfirmon...
Read moreMonika Kryemadhi ka qenë e ftuar sot në Top Albania Radio, ku ka folur dhe përtej kontekstit të politikës dhe aktualitetit. E pyetur se si do t’i krahasonte krerët e...
Read morePresidentja e perkohshme e Kosovës, Vjosa Osmani, në fjalën e mbajtur më 17 dhjetor në Kuvendin e Shqipërisë leshoi akuza te forta ne drejtim te qeverise shqiptare, kur tha se...
Read moreMinistrja e Financave Anila Denaj ka reaguar ndaj akuzave të presidentit Ilir Meta në lidhje me bllokimin e huasë Saudite për Vlorën. Denaj shprehet se nesër do të paraqesë fakte...
Read moreMonika Kryemadhi me sa duket nuk e ka problem që Ilir Meta të shkojë me femra të tjera. Të paktën këtë ka lënë të kuptojë, gjatë një interviste për “Top...
Read moreJanë gjithnjë e më të shpeshta prononcimet e familjes presidenciale Meta ku kërkon të dëshmojë miqësinë e vyer me ish kryeministrin Sali Berisha. Por raporti i tyre nuk ka qenë...
Read moreLulzim Basha ka postuar një videomesazh, me anë të të cilit rendit disa nga premtimet kryesore të Edi Ramës që sipas tij nuk janë mbajtur. Në zotimin e tij, lideri...
Read more