Nga Anila Denaj Me keqardhje, edhe pse të angazhuar dhe në mesin e mobilizimit të Qeverisë dhe strukturave të Emergjencave Civile për situatën e vështirë nga reshjet në vend, më...
Read moreKryeministri Edi Rama ka bërë një vizitë në Greqi ku flitet se po negociohet për kufirin detar, ndërsa ka shumë pikëpyetje. Gazeta “SOT”, foli me ekspertin e të drejtës detare,...
Read moreJuristi Romeo Kara, në një intervistë për gazetën “SOT” ka komentuar situatën politike në vend, por jo vetëm. Ai e sheh si të tensionuar situatën si para ashtu dhe pas...
Read moreAfrimi i zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit, duket se kanë shqetësuar presidentin Ilir Meta, i cili është hedhur në sulm, ndërsa ka nisur shantazhet e presionet ndaj organeve të drejtësisë....
Read moreViti 2021 pritet të jetë një vit i rëndësishëm për një sërë çështjesh të bujshme. Ndërkombëtarët kërkojnë hetime dhe ndëshkime pushtetarësh, por deri më tani askush nuk ka shkuar pas...
Read morePasi gazetari Blendi Fevziu i ka ngatërruar emrin partisë së tij, deputeti Myslym Murrizi ka deklaruar se ajo është e vetmja parti në këto 30 vite, që nuk është krijuar...
Read moreMbrëmjen e djeshme në emisionin ‘PolitikOn’ pati përplasje të forta mes gazetarit Alban Dudushi dhe sekretares së Përgjithshme të PDIU-së Mesila Dodës, teksa po diskutohej vizita e kryeministrit Rama në...
Read moreDeklarata e kryeministrit Edi Rama kundër zgjedhjes së Donald Trump President të SHBA, bëri jehonë në mediat më prestigjoze ndërkombëtare. Gjatë vizitës në Kosovë, Rama deklaroi se zgjedhja e tij...
Read moreIlir Meta tha se qeveria ka neglizhuar paralajmërimin e IGJEUM për rrezikun e përmbytjeve, e për pasojë sipas tij, është vënë në rrezik jeta e njerëzve. Kreu i shtetit në...
Read moreNë mbledhje e Komitetit ndërministror të Emergjencave, kryeministri Edi Rama nuk i ka kursyer ironitë për kryebashkiaken Voltana Ademi. Ai tha se Bashkia e Shkodrës, është si hudhër për të...
Read more