Kryetari i opozitës Lulzim Basha, sot sërish ka reaguar në lidhje me darkën e famshme të katër ditëve më parë të një pjese të kabinetit qeveritar, të shoqëruar nga biznesmeni...
Read moreIlir Meta dhe Monika Kryemadhi ndjehen “rehat” sapo shkojnë në Shkodër, pasi një takim politik për të dalë para kamerave e kanë të garantuar: Ata me kryetaren e bashkisë Voltana...
Read moreNënkryetari i LSI Petrit Vasili, publikon një video të 4 vite më parë dhe shkruan se në atë kohë kryeministri Rama dhe kryebashkiaku i Fierit Armando Subashi, premtuan se do...
Read moreKryeministri Edi Rama ka replikuar me një nga ndjekësit e tij në rrjetet sociale. Komentuesi e pyet Ramën sa i kushton xhupi mocler, por kryeministri i përgjigjet me ironi që...
Read moreDisa vjet më parë marrëdhëniet mes Turqisë dhe SHBA-së do të arrinin pikën më të nxehtë pasi Ankaraja arrestoi një prift amerikan me akuzën se mbështeti grushtin e shtetit. Analisti...
Read moreNisur nga teoritë konspirative që qarkullojnë sëfundmi për koronavirusin, por edhe nga deklarata e një astrologu të njohur shqiptar, i cili shprehet se ‘krishti ka lindur nga ngjizja me një...
Read moreTurqia ka kërkuar sot që të nisë bisedimet me Greqinë për Detin dhe çështje të tjera që i ndajnë palët. Lajmi u konfirmua nga ministri i Jashtëm, Mevlut Cavusoglu. Reuters...
Read moreMinistri i Jashtëm i Turqisë, Mevlut Ccavusoglu deklaroi ditën e sotme se kryeministri Rama kishte ftuar Dendiasin që të takoheshin me turqit në Tiranë në mënyrë që të vijonin negociatat...
Read moreKazani dhe kazanët e gjirizeve të shpërndarë anemban rrugëve të rrjeteve sociale dhe kryesisht në telehalet, ku promovohet çdo ditë llumi i zgjedhur mediatik, pa asnjë vlerë dhe ku të...
Read moreKryeministri Edi Rama i pyetur se kush e siguroi transportin e vaksinës, u përgjigj me ironi, duke thënë se vaksina do të vijë këtu, me çfarëdo qoftë, me kuaj, mushka...
Read more