Tirana është qarku që do të përcaktojë fituesin e zgjedhjeve të ardhshme parlamentare. Me 36 mandatet nga ky qark (pas shtimit me dy mandate nga zgjedhjet e shkuara) Tirana është...
Read moreAnalisti i njohur Frrok Çupi ka komentuar duelin mes Presidentit Meta, Sali Berishës dhe Fatos Nanos. Ai shprehet se deklaratat e tij ndryshuan të gjithë politikën. Sipas Çupit Berisha dhe...
Read moreKryeministri Edi Rama inspektoi ditën e sotme punimet për ndërtimin e lagjes së re në Ndoq, bashkë me ministrin e Rindërtimit Arben Ahmetaj dhe kreun e Bashkisë së Tiranës Erion...
Read moreNga Mero Baze Ambasadorja e SHBA në Tiranë u ka kujtuar udhëheqësve politikë në Shqipëri, se SHBA pret të mbahen larg kandidimit persona të futur në listën e zezë të...
Read moreAnalisti Frrok Çupi teksa komentuar ngjarjet politike në vend, e cilëson Ilir Metën si një president me vese politike shkatërrimtare dhe qeverisjen e vendit do ta shkatërrojë pikërisht me grushtin...
Read moreDeri më tani “sektorin” e sulmit ndaj mazhorancës dhe kryeministrit Edi Rama, për përfshirjen e njerëzve të krimit në listën e deputetëve, tek opozita e “mbulonin” respektivisht ish kryeministri Sali...
Read moreIsh deputeti i LSi-së i bashkuar me PS vetëm pak kohë më parë, Gledion Rehovica ka bërë akuza të forta në lidhje me ish partinë e tij që sot sipas...
Read moreKryeministri Edi Rama ka qenë mbrëmjen e djeshme për të inspektuar punimet tek “Shqiponja”. Ai ka postuar disa foto nga punimet, ndërsa shkruan: “Astiri, sa kohë e humbur kot, sa...
Read moreKryeministri Edi Rama teksa paralajmëroi bizneset për shkeljen e masave parandaluese të COVID-19, solli në vëmendje edhe gjobitjen e moderatorit Ermal Mamaqi pasi pak ditë më parë mblodhi dhjetëra persona...
Read morePresidenti Ilir Meta ka komentuar mesazhet e ambasadores Yuri Kim që u ka bërë thirrje partive politike të ‘pastrojnë’ listat. Meta thotë se ky ka qenë një problem serioz në...
Read more