Në një intervistë mediatike, ish-deputeti i Partisë Demokratike, Halim Kosova është shprehur se do ta pranonte një post nga Rama pasi sistemi shëndetësor nuk njeh parti, por do konsensus të...
Read moreKryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi, ka përshëndetur sot 9 Majin, Ditën e Europës. Ruçi deklaroi se së shpejti, kufijtë e Europës politike afrohen me ata të Europës kulturore “9 Maji...
Read moreIsh-deputeti demokrat, Halim Kosova ka komentuar situatën brenda PD-së pas humbjes dhe kërkesën e Bujar Nishanit që Lulzim Basha duhet të largohet. I ftuar në emisionin “Kjo javë”, Kosova tha...
Read moreLulzim Basha, kreu i Partisë Demokratike, i cili humbi bindshëm në zgjedhjet parlamentare të 25 Prillit, është zhdukur. Që prej tre ditësh ai nuk ka dalë më në publik, ka...
Read moreMe 29 Prill, Presidenti Ilir Meta dha alarmin, se i kishin hakeruar numrin e telefonit dhe nëpërmjet tij kishin dërguar mesazhe kërcënuese, personave të tjerë. Meta nxori në media zëdhënësin...
Read moreGrida Duma, tha shashkën e fundit prej idioteje se rezultati i zgjedhjeve parlamentare mund të shkojë deri në Gjykatën e Strasburgut. E ftuar në emisionin “Kjo javë” Duma u shpreh...
Read moreNga Anri Bala Kushdo që mendon se ata do të lodhen duke humbur, i ka bërë llogaritë gabim… Me sa duket, nuk i paskemi njohur mirë! Ata jo vetëm që...
Read morePresidenca ose "Kulla e barit" e Metës ka reaguar sërish lidhur me procesin zgjedhor të 25 prillit. Tedi Blushi, lehsi i fundit si zëdehënësi i Ilir Meta, në një reagim...
Read moreKryeministri Edi Rama përmes një postimi në rrjetet sociale, kam bërë të ditur se pavarësisht pandemisë së COVID-19, qeveria e ka mbajtur premtimin dhe janë shpërndarë të gjitha bonuset për...
Read moreAkuzat për vjedhje të votave në 25 prill, ish-presidenti Bujar Nishani, një nga kritikët më të fortë kundër kryedemokratit Lulzim Basha, i ka konsideruar si një alibi e dobët për...
Read more