Turi i Lulzim Bashës në qarkun e Lezhës, ku mezi kishte mbledhur njerëz dhe nga rrethet Mirditë e Kurbin, është pritur me shumë indiferentizëm. Demokratët e kësaj treve, ndonëse kanë...
Read moreNë një kohë kur Shqipëria është në pritje të një përgjigje pozitive për hapjen e negociatave në qershor, ambasadori i BE në vendin tone Luigi Soreca i cilëson zgjedhjet e...
Read moreShtohen sinjalet që vendi mund të shkojë drejt zgjedhjeve lokale. Në 30 qershor të vitit 2019, qytetarët shqiptarë iu drejtuan kutive të votimit, duke votuar krerët e 61 bashkive në...
Read moreKomisioni Hetimor për shkarkimin e Presidentit Meta nuk arriti të miratojë sot emrat e ekspertëve që do të faktojnë shkeljet e kreut të shtetit. Kjo mbledhje u shoqërua me tone...
Read moreKryetari i bashkisë së Lezhës Pjerin Ndreu në një postim në Facebook shprehet se Basha e ka sulmuar gjatë fjalimit të tij në takimin në Lezhë dhe për këtë arsye...
Read moreNga Anri Bala Përveç fenomenit të humbjes pa fund... Basha prodhoi dhe një fenomen tjetër të padëgjuar ndonjëherë... atë të alibisë, se si mund të kthehet humbja në "fitore" imagjinare,...
Read moreLulzim Basha është shfaqur në Durrës ku ka rinisur fushatën e ndryshimit. “Dua ta nis me një falenderim për punën dhe betejen që keni zhvilluar gjatë këtyre muajve. Mirënjohja ime...
Read moreHyrja e Kamzës nuk do të jetë më e njëjta si dikur, nëpërmjet 'Bulevardit Blu', i tillë prej vitesh që kur atë e drejtonte në fillimet e tija ish-kreu i...
Read morePak ditë më parë, kreu i Arkivës së Shtetit, Ardit Bido tha se Qemal Stafa nuk është hero dhe se 5 Maji ishte mit absurd në historinë e Shqipërisë, avokati...
Read moreBujar Nishani është shprehur se dyshon se mund të ketë bashkëqeverisje PD-PS. Nishani thotë se kjo do të ishte një vetëvrasje dhe asgjësim politik për liderin e PD. ‘’Në fakt...
Read more