Ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu njihet gjithmonë për qëndrimet e tij kritike ndaj kreut të PD-së Lulzim Bashës. Ai është një ndër zërat kritikë që e sheh...
Read moreIsh-ministri i Financave dhe eksperti i piramidave Arben Malaj e ka nisur mëngjesin e sotëm me një mesazh të fortë. Teksa kujton pjesëmarrjen ne tij një vit më parë në...
Read moreMonika Kryemadhi mbase e kapërceu më lehtë nga të gjithë rezultatin drastik të zgjedhjeve të 25 prillit. Nëse një parti normale bën analiza të thella, kalkulime votash, nxjerr bilance, adreson...
Read moreNë mbledhjen e mbajtur në Këshillin Kombëtar të Partisë Demokratike, ka mbajtur një fjalë edhe kandidati për kryetar i kësaj partie, Fatbardh Kadilli. Ai ka bërë një paralelizim me mbështetjen...
Read moreSali Berisha ka zgjedhur të mos marrë pjesë në mbledhjet e forumeve të Partisë Demokratike ku ai është anëtar. Edhe pse të gjithë demokratët i kanë sytë te lideri historik...
Read moreNë mbledhjen e kryesisë së PD, ku nuk mungojnë as debatet, kryedemokrati Lulzim Basha e ka “justifikuar” humbjen e opozitës, me refuzimin e tij për të bashkëpunuar me bandat Basha...
Read moreKryetari i Këshillit Kombëtar të PD, Bujar Nishani gjatë mbledhjes së sotme e ka cilësuar situatën aktuale në parti si më kritiken pas vitit 97’. Në prezencë të Bashës dhe...
Read moreAshtu siç ishte parashikuar, mbledhja e kryesisë së PD ka pasur diskutime të forta. Fatbardh Kadilli i cili tashmë ka shpallur hapur kandidaturën për kreun e PD, brenda mbledhjes ka...
Read moreTeuta-Partizani është ndeshja më e rëndësishme e këtij sezoni për të dyja ekipet që do luhet nesër në stadiumin “Niko Dovana” në orën 17:00. Një duel që do vendosë se...
Read morePas vendimit të Kryesisë për vendosjen e 13 qershorit si datën që do të zhvillohen zgjedhjet për kryetarin e ri të Partisë Demokratike, ish-anëtari i Këshillit Kombëtar, Edvin Kulluri, ka...
Read more