Pas shpalljes ‘non grata’ nga SHBA, Sali Berisha u paraqit sot para gazetarëve për t’i hapur luftë Shteteve të Bashkuara të Amerikës, por duke lënë pa sqaruar gjërat më të...
Read moreAktori i humorit Zef Deda ka reaguar lidhur me vendimin e Shteteve të Bashkuara për të shpallur “non grata” ish kryeministrin Sali Berisha lidhur me aferat korruptive që ky i...
Read moreShpallja “non grata” e Sali Berishës ka tronditur dje politikën shqiptare. Qëndrimi i Sekretarit Blinken ishte shumë i fortë, por në atë deklaratë ai e bën të qartë se kjo...
Read moreAnalisti Preç Zogaj është përplasur me ish-ambasadorin Agim Nesho u përplasën ashpër mbrëmjen e djeshme në emisionin ‘Opinion’ teksa po diskutonin për shpalljen ‘non-grata’ të ish-kryeministrit Sali Berisha nga Shtetet...
Read moreKomisioni i Ankesave dhe Sanksioneve ka vendosur që të rrëzojë kërkesën e PD dhe LSI për rivotim në qarqet Gjirokastër dhe Berat. Në mbledhjen e zhvilluar dje, Komisioni rrëzoi me...
Read moreFamilja Berisha ka reaguar ashpër jo vetëm për shpalljen “non grata” nga SHBA, por mbi të gjitha për reagimin e “butë” të Lulzim Bashës ndaj SHBA. Gazetari i familjes Berisha,...
Read morePërmes një fotoje të shpërndarë në rrjetet sociale Komanda e ushtrisë Amerikane në Europë dhe Afrikë, e cila po udhëheq një ndër stërvitjet më të mëdha që nga LIIB në...
Read moreSali Berisha jetoi aq gjatë në politikë sa të shikonte turpërimin e tij dhe fundin si një shpifës i korruptuar. Atë që nuk bënë dot gjykatat shqiptare e bëri Departamenti...
Read moreArtan Hoxha ka ndarë pak çaste më parë një video të përplasjes së tij ‘live’ me ish-kryeministrin Sali Berisha në shkurt të viti 2018. Gjatë ndërhyrjes “live” me telefon në...
Read moreVendimi i sekretarit Amerikan të Shtetit për Sali Berishën është natyrisht një nga ata akter që shkaktojnë tërmet të vërtetë. Jo më kot disa media pranë Berishës hapën lajmin se...
Read more