Sot ndodhi atentati më i rëndë në qytetin e Vlorës, Flamurtari ra për herë të Parë në Kategorinë e Dytë….Nuk ka më keq për Vlorën, pa thënë për Vasil Rucin,...
Read moreNë Shqipëri, një prej kandidatëve për drejtimin e Partisë Demokratike, Edith Harxhi shprehet se përmes projektit të saj ajo synon fundin e tranzicionit në Partinë Demokratike, Në një intervistë për...
Read moreIsh-ministri i Jashtëm, Besnik Mustafaj, deklaroi sot PD-ja është në krizë të madhe duke e lidhur këtë me faktin se ka humbur një proces zgjedhor për herë të tretë. “Nuk...
Read moreGjatë takimit ne demokratët në qarkun e Elbasanit, kryedemokrati Lulzim Basha i cili kërkon një tjetër mandat në krye të PD-së, akuzoi kundërshtarët politikë duke deklaruar se në zgjedhjet e...
Read moreArtur Zheji ka bërë një shkrim në të cilin merr në mbrojte Lulzim Bashën nga kritikët e këtoj të fundit që kërkojnë largimin dorëheqjen e tij. Në shkrim Zheji thotë...
Read moreAvokat Idajet Beqiri është i bindur për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta nga posti i rëndësishëm që ai mban. Sipas Beqirit nuk ka Gjykatë Kushtetuese që e shpëton Ilir Metën...
Read moreRamiz Lladrovci, kryetar i Komunës së Drenasit, tash e sa vjet është pjesë e listës së personave që u ndalohet hyrja në territorin e Shteteve të Bashkuara. Lladrovci ka thënë...
Read moreMinistri i Brendshëm është surprizuar nga vizita e një personazhi shumë të famshëm në qytetin e Gjirokastrës. Mes të huajve që po ulen me avionë sportivë në aeroportin e vjetër,...
Read moreIsh-kryeministri Sali Berisha u shpreh dy ditë më parë në emisionin ‘Zonë e lirë’ se nuk do të dorëhiqet nga politika pas shpalljes ‘non-grata’ nga SHBA. Madje ai premtoi se...
Read moreJemin Gjana komentoi vendimin e sekretarit Amerikan të Shtetit për ndalimin e hyrjes në SHBA. I ftuar në emisionin ‘Kjo Javë’ në News24, Gjana vlerësoi figurën e ish- liderit të...
Read more