Pas vrasjes barbare në Greqi, e cila u pasua me trillimin e vrasësit që sajoi një grabitje për të fshehur krimin, mediat vendase përhapën lajme se autorët ishin shqiptar, nisur...
Read moreArtan Hoxha zbuloi sot në ABC se Edison Begaj i cili u arrestua nga RENEA në Vlorë, disa ditë më parë është lënë i lirë nga gjykata.Begaj u arrestua në...
Read morePas largimit drejt SHBA-së, këngëtarja e njohur shqiptare Mira Konçi do të rikthehet me një surprizë të bukur. Projekti “Moj e bukura Arbëri” ka bërë bashkë Mira Konçin dhe kitaristin...
Read moreKonspiracionisti Alfred Cako bëri një deklaratë të fortë dje në emisionin “Rrethi në katror”. Sipas tij kryeministri Edi Rama është më i fortë se Biden, pasi është më i afërt...
Read moreDitën e sotme u bë i ditur lajmin se kryeministri Edi Rama ka zgjedhur të qëndrojë deputet në Durrës dhe jo në Vlorë. Rama ka sqaruar vendimin menjëherë pasi u...
Read moreProkuroria e Posaçme po kryen një sërë hetimesh të bujshme në prapaskenë. Shumë dosje të vjetra po rihapen, ndërkohë ka pasur padi të reja për mjaft çështje. Vjeshta rrezikon të...
Read moreKomisioni i Pavarur i Kualifikimit ka zgjeruar fashën e vetingut. Pas prokurorëve dhe gjyqtarëve tashmë do të kalojnë në sitën e komisionit ish-inspektorë të KLD dhe këshilltarë ligjorë. Në një...
Read moreDy vëllezër nga Lushnja, prej kohësh janë në konflikt me njërin-tjetrin, ku një prej tyre, Rduardi ka marrë një kredi prej 15 mijë milionë lekësh në vitin 2008 për vëllain...
Read moreNjë histori e dhimbshme ajo që u tregua sot në televizion, me një grua sot rreth 38 vjeçe, e cila është ende e traumatizuar nga ato që ka vuajtur në...
Read moreVetëm po kaluat mbi trupin tim”. Ky është slogani i kreut të PD-së Lulzim Basha, sa herë që ngrihet një kauzë nga qytetarët apo sa herë demokratët kanë ndërmarrë ndonjë...
Read more