Kryeministri Edi Rama ka publikuar ecurinë e punimeve për Unazën e Madhe në zonën e Astirit. Teksa punimet vijojnë pandërprerje, Rama thotë se kjo ka për të qenë vepra më...
Read moreAvokati i njohur, Spartak Ngjela ka bërë një reagim lidhur me ngjarjet kriminale që tronditën vendin ditët e fundit. Postimi i Ngjelës Mos u hallakatni kot drejt policisë për kriminalitetin...
Read moreIsh-drejtuesi i lartë i Policisë, Mit’hat Havari i ftuar në emisionin ”Frontline” të News24 është shprehur skeptik për ristrukturimin e paralajmëruar nga Rama. Havari thotë se Rama ka pasur 8...
Read moreIsh-drejtuesi i Polcisë, Mit’hat Havari i është drejtuar me një apel kryeministrit Edi Rama nga emisioni ”Frontline” të Marsela Karapanços në News24. Havari i bën me dije Ramës se rendi...
Read moreLulzim Basha thotë se ai tashmë ka një detyrë të madhe ndaj shqiptarëve për të kthyer demokracinë. Teksa po merr pjesë në Asamblenë politike të Partisë Popullore Europiane në Bruksel,...
Read moreIsh-ministri i Brendshëm Flamur Noka, duke folur për masakrën në Velipojë, ku u vranë katër vetë, deklaroi se shqiptarët nuk i besojnë më Policisë së Shtetit. Noka theksoi se institucionet...
Read moreLSI vijon të jetë partia më e shqetësuar nga reforma në drejtësi. Javët e fundit presioni ndërkombëtar është rritur, pasi ambasadorja e SHBA Yuri Kim ka lëshuar mesazhe të forta...
Read moreMinistri i Brendshëm, Bledi Çuçi, deklaroi se nuk ka asnjë përgjegjësi morale për dy ngjarjet tragjike të ditëve të fundit në Shqipëri, ku humbën jetën 8 persona. Duke iu referuar...
Read morePas hetimeve të bëra për ngjarjet e 25 ditëve të fundit, kur janë goditur me makina luksoze e kanë vdekur 9 njerëz në 4 qarqe dhe 4 vetëm ditën e...
Read moreVendimi i Departamentit Amerikan të Shtetit për futjen në listën e zezë të Sali Berishës dhe familjes së tij dhe shpalljen e tyre “non grata”, duke iu ndaluar hyrjen në...
Read more