Ish-kryetari i Bindjes Demokratike, Astrit Patozi ka folur sa i përket vendimit të Departamentit Amerikan të Shtetit për të shpallur “non-grata” ish-kryeministrin Sali Berisha. Në një intervistë televizive, ai u...
Read moreIsh-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi ka zbuluar arsyet se përse presidenti Ilir Meta është distancuar së fundmi nga ish-kryeministri Sali Berisha, pas shpalljes së këtij të fundit “non...
Read moreA e patë Kongresin e PPSH të kamufluar me emrin qesharak Kuvendi Kombëtarë. Nuk i la asgjë mangut kongreseve të hershme të Enver Hoxhës që nga gënjeshtrat që në sallën...
Read moreIsh-anëtarja e degës së PD në Malësinë e Madhe, Mimoza Rexhvelaj ka njoftuar largimin nga Partia Demokratike, pas publikimit të listës me anëtarët e zgjedhur për Këshillin Kombëtar të PD....
Read moreIsh anëtari i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike, Indrit Hoxha ka reaguar pas publikimit të listës së këshilltarëve të rinj të PD. Hoxha i cili mbeti jashtë këtyre listave, nuk...
Read moreKontrata e firmosur nga qeveria shqiptare me Turqinë për blerjen e dronëve ka shqetësuar Greqinë fqinje. Gazeta e njohur greke “Protothema” ditën e sotme ka bërë një artikull të gjatë...
Read moreNuk është e qartë nëse instiktivisht apo me kast, kreu demokrat Basha është shfaqur jo thjesht më afër paraardhësit të tij zyrtar, apo njëherësh mentorit të tij politik Berisha, por...
Read moreDeputeti i zgjedhur Mark Marku komentoi në Kuvendin Kombëtar analizën zgjedhore. Ai tha se këtë duhet ta bëjnë persona të jashtëm dhe se analiza s’mund të bëhet nga Gazment Bardhi...
Read moreKryetarja e FRPD-së në Korçë dhe kandidatja për deputete më 25 Prill, Soela Myrtollari ka hedhur kritika ndaj të forta ndaj lidershipit demokrat, teksa lë të nënkuptohet se nuk do...
Read moreNëse Mark Marku nuk do të kishte folur, Kuvendi i PD do të kishte qenë edhe më keq se një ngjarje e mërzitshme. Ku lajmi i vetëm do të ishte...
Read more