Kastriot Islami ka shpjeguar përse SHBA e ka lejuar Ramën që të “vjedhë” zgjedhjet nga 2017 deri më sot. Sipas tij, ai është lejuar ta bëjë këtë gjë, që sot...
Read moreNënkryetari i Bashkisë së Kukësit, Granit Gjana i është përgjigjur ish-kryeministrit Sali Berisha për akuzat që ka lëshuar në adresë të kryetarit të Bashkisë, Safet Gjici. Berisha teksa ka publikuar...
Read moreQë prej shpalljes non grata nga SHBA për korrupsion dhe minim të demokracisë shqiptare, Sali Berisha i ka shpallur luftë SHBA-së. Portali dhe TV i djalit të tij është i...
Read moreKryeministri Edi Rama ka dhënë një intervistë për median britanike BBC në lidhje me strehimin e agfanëve në Shqipëri duke theksuar se ne kemi qenë dikur në vendin e tyre....
Read moreNga Anri Bala As mund të qeshim dhe as nuk mund të qajmë, deri kur në të ashtuquajtura media, që nuk janë zëdhënëse të situatave dhe të informimit por kuplara...
Read moreMilaim Zeka, gazetar i njohur në Kosovë, ka sulmuar kreun e Vetëvendosjes në Tiranë, Bojken Abazi, i cili ka hapur një luftë ndaj artistit boshnjak Goran Bregoviç. Zeka e cilëson...
Read moreNjë dalldi e madhe filloi gati 3 javë më parë kur Bashkia Korçë njoftoi se në Festën e Birrës do këndonte Goran Bregoviç. “Tërbim” i madh, u shpallën tradhëtarët, armiqtë,...
Read moreAnalisti Frrok Çupi ka akuzuar hapur dyshen Meta-Berisha se janë personat më të lumtur për ardhjen e talebanëve në pushtet dhe largimin e amerikanëve nga Afganistani. Teksa u ka bërë...
Read moreZgjedhjet e 25 Prillit, prodhuan një rezultat elektoral, historik në Shqipëri. Për herë të parë një forcë politike siguronte mandatin e tretë. Edi Rama, me lëvizjet e tij, shumica e...
Read moreNga Namik Mehmeti Ndoshta edhe nuk më takon si gazetar sportiv, të përfshihem në vorbullën e një debati që nis nga Korça, Tirana, Shkodra e deri ne Prishtine. Po replikojnë...
Read more