I ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, Myslim Murrizi, kryetar i Lëvizjes Demokratike Shqiptare deklaroi lidhur me ngjarjet e ditëve të fundit se kreu i Partië Demokratike,...
Read moreDitën e sotme, rreth orës 10:00 pritet të mbahet ceremonia e betimit në presidencë e qeverisë Rama 3. Kryeministri Edi Rama ai i cili do të hedhë firmën i pari...
Read morePresidenti Ilir Meta i ka dalë dje në krah ish-kryeministrit Sali Berishë në luftën që ai ka nisur me SHBA dhe kryedemokratin Basha. Pas një periudhe të gjatë heshtje, dje...
Read moreBiznesmeni italian Davide Pecorelli, i cili rezultonte i zhdukur prej më shumë se 8 muajsh, është gjetur i gjallë. Makina e biznesmenit italian u gjet e djegur në Pukë. Ky...
Read moreAmbasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës kishte një takim kokë më kokë me kryetaren e Kuvendit, Lindita Nikolla. Pas mbledhje, kryetarja e Kuvendit e ka falenderuar ambasadoren për urimet...
Read moreAnalistja Brizida Gjikondi e konsideron të guximshëm vendimin e Lulzim Bashës për përjashtimin nga PD të ish-kryeministrit Sali Berisha. "Unë që jam një kritike e Bashës, vlerësoj sjelljen e tij...
Read morePortali i familjes Berisha thotë se Rama është trembur nga takimi i Sali Berishës në Rogner dhe për këtë arsye ka vendosur të ndalojë tubimet. “Vetëm një ditë pasi lideri...
Read moreDeputeti i Partisë Demokratike Tomorr Alizoti në fjalën e tij gjatë seancën plenare maratonë ka deklaruar se Parlamentin e sheh në një nivel “për të ardhur keq”. Alizoti tha se...
Read moreNë Shqipëri, ish kryeministri dhe ish drejtuesi i Partisë DemokratikeSali Berisha, nisi të enjten një aksion politik brenda kësaj force politike, për t’ju kundërvënë kryetarit aktual Lulzim Basha, pas vendimit...
Read moreAmbasadorja Yuri Kim ka zhvilluar një takim me 15 prokurorët e SPAK. Këtë e bën të ditur Ambasada Amerikane në Tiranë përmes një postimi në rrjetet sociale. "Ambasadorja Yuri Kim...
Read more